Δεύτερη νίκη στο Wimbledon για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία επικράτησε της Ραχίμοβα με 2-1 και συνεχίζει την πορεία της στο τουρνουά.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια χρειάστηκε 64 λεπτά για να πάρει το πρώτο σετ με 6-3 με ένα break στην αρχή (2-1) κι ένα στο τέλος (6-3), με τις δύο τενίστριες να έχουν αρκετά λάθη (16-17).
Η Μαρία Σάκκαρη έχασε το δεύτερο σετ με κατεβασμένα χέρια, καθώς πήρε 6 πόντους από το σερβίς της, έκανε 8 περισσότερα λάθη (13-5) και η Ραχίμοβα, επικρατώντας με 6-0, ισοφάρισε σε 1-1.
Εξέλιξη θρίλερ στο τρίτο σετ, με τη Μαρία Σάκκαρη να τα καταφέρνει και να φτάνει στην επικράτηση με 7-6.
Στον επόμενο γύρο, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Τζασμίν Παολίνι - Βικτόρια Γκόλουμπιτς.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο