Χιλιάδες φίλοι της Αργεντινής μετέτρεψαν την Times Square σε… Μπουένος Άιρες, δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα πριν από τον τελικό του Μουντιάλ 2026.
Η μεγάλη ημέρα έφτασε. Ο τελικός του Μουντιάλ 2026 είναι προ των πυλών και η Νέα Υόρκη κινείται στους ρυθμούς της σπουδαιότερης ποδοσφαιρικής βραδιάς της χρονιάς, με την Ισπανία και την Αργεντινή να διεκδικούν το βράδυ της Κυριακής (19/7, 22:00) το βαρύτιμο τρόπαιο.
Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα, οι φίλοι της «αλμπισελέστε» έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό σόου στην καρδιά της πόλης, μετατρέποντας την εμβληματική Times Square σε... Μπουένος Άιρες.
Πάρτι των Αργεντίνων στην Times Square
Χιλιάδες Αργεντινοί κατέκλυσαν την πιο διάσημη πλατεία της Νέας Υόρκης, τραγουδώντας ασταμάτητα συνθήματα, χορεύοντας και δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, που θύμιζε περισσότερο τους πανηγυρισμούς στο κέντρο του Μπουένος Άιρες παρά μία από τις πιο πολυσύχναστες γωνιές των Ηνωμένων Πολιτειών.
Οι σημαίες της Αργεντινής κυμάτιζαν παντού, ενώ οι φίλαθλοι δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να εμψυχώνουν την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.
Ο Μέσι στο επίκεντρο
Όπως ήταν αναμενόμενο, το πρόσωπο που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα ήταν ο Λιονέλ Μέσι. Σημαίες με τη μορφή του κυριαρχούσαν στην Times Square, ενώ σχεδόν κάθε δεύτερη φανέλα που φορούσαν οι φίλαθλοι έφερε το όνομα και το Νο10 του αρχηγού της Αργεντινής.
Η λατρεία προς τον «Pulga» παραμένει αμείωτη, με τους Αργεντινούς να ζουν κάθε στιγμή πριν από τον τελικό με έντονη συγκίνηση, ελπίζοντας πως ο αρχηγός τους θα τους οδηγήσει σε ένα δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και θα ολοκληρώσει ιδανικά τη μυθική πορεία του με την εθνική ομάδα.