Η Μαρκό είχε την πρώτη απώλεια βαθμών της στη φετινή Superbet League 2, μένοντας στο 0-0 στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ελλάς Σύρου. Ισοπαλία (1-1) και το ματς στην Τρίπολη με τον Asteras AKTOR και την Ζάκυνθο.
Η Μαρκό πήγαινε... τρένο εδώ και έξι αγωνιστικές στη Superbet League 2, μετρώντας μόνο νίκες. Ωστόσο, κάποια στιγμή ακόμα και εκείνη θα έριχνε ταχύτητα και μερικούς βαθμούς. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου είχε την πρώτη απώλεια βαθμών της στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Ελλάς Σύρου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.
Οι μονομαχίες ήταν πολλές και δυνατές από την αρχή της αναμέτρησης, μέχρι και το τέλος της. Παρόλα αυτά δεν υπήρχαν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Τη νίκη θα την έπαιρνε η ομάδα που θα σκόραρε πρώτη, αλλά, η Μαρκό δεν εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της με το 0-0 να μένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Μαρκό έφτασε τους 19 βαθμούς με την Athens Kallithea να ακολουθεί με 15, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο. Κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση νίκης της, τότε μπορεί να φτάσει ακόμα πιο κοντά και να μειώσει τη διαφορά.
Super League 2: Σημαντικός βαθμός για τον Asteras AKTOR B
Στα τελευταία του παιχνίδια ο Asteras AKTOR B είχε πολύ καλή εικόνα. Ωστόσο, κάτι έλειπε όσον αφορά την αποτελεσματικότητά του. Οι Αρκάδες στο εντός έδρας ματς με την Ζάκυνθο ξεκίνησαν πολύ καλά και το επιβεβαίωσαν με το γκολ που σημείωσαν.
Στο 38' ο Φρίμπογνκ ήταν αυτός που έκανε το 1-0 για την δεύτερη ομάδα του Asteras AKTOR, δείχνοντας την κλάση και την ποιότητά του με το «τακουνάκι».
Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο συμπαγείς. Ήταν εκείνοι που είχαν την μπάλα στα πόδια τους και πίεζαν όσο περισσότερο γινόταν για να σημειώσουν το γκολ που θα τους έδινε κάτι θετικό από την αναμέτρηση. Εν τέλει το 1-1 έγινε από τον Μπαστακό στο 85' με ωραίο τελείωμα.
Οι δύο ομάδες έμειναν ικανοποιημένες με το 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.