Ο Χουλιάν Μπαρτόλο, μιλώντας στο iefimerida.gr, επισήμανε ότι η περσινή σεζόν για τον Asteras AKTOR είναι... οδηγός για εκείνον και τους συμπαίκτες του, ώστε φέτος τα πράγματα στην ομάδα της Αρκαδίας να είναι καλύτερα.
Ο Χουλιάν Μπαρτόλο είναι ο ηγέτης του Asteras AKTOR τη φετινή σεζόν. Είναι αυτός που κάνει τα πράγματα να... συμβαίνουν για τους Αρκάδες όταν έχει την μπάλα στα πόδια του. Και αυτός που «κλείδωσε» την εντός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου στη Super League με σκορ 2-1 χάρη στο γκολ που σημείωσε. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε στο iefimerida.gr και επισήμανε ότι νιώθει πώς τα πράγματα φέτος για εκείνον και τους συμπαίκτες του στην ομάδα της Αρκαδίας θα είναι διαφορετικά. Αλλά προς το καλύτερο.
Ο ταλαντούχος παίκτης υπογράμμισε ότι η περσινή σεζόν ήταν ένα πάθημα που έγινε... μάθημα για εκείνον και τους υπόλοιπους παίκτες του Asteras AKTOR και θα πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από τα πόδια τους, ώστε τα δεδομένα φέτος να αλλάξουν και να είναι ακόμα καλύτερα. Μιας και κανείς δεν θέλει να ζήσει παρόμοιες στιγμές με τις περσινές.
Παράλληλα, ο Χουλιάν Μπαρτόλο αναφέρθηκε και στο συμβόλαιό του που εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και ότι για την ώρα αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του να πάει όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και να... αντιγράψει -γιατί όχι- την πορεία που είχε πέρυσι στο Κύπελλο, κατακτώντας το, ο ΟΦΗ.
Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Χουλιάν Μπαρτόλο στο iefimerida.gr:
Για το πόσο εύκολο είναι για εκείνον να σκοράρει στα τελευταία ματς του Asteras ΑΚΤΟR:
«Καθόλου εύκολο δεν είναι. Ευτυχώς ξεκίνησα τη σεζόν πετυχαίνοντας γκολ και ελπίζω να μπορέσω να σκοράρω πολλά περισσότερα, πάντα μέσα από πολλή δουλειά μέσα στην εβδομάδα».
Για το αν έπρεπε να μετρήσει για... διπλό το γκολ εις βάρος του Ατρόμητου, καθώς το έβαλε με κεφαλιά και αυτό μόνο εύκολο δεν είναι για εκείνον:
«Θα ήταν πολύ ωραίο αν μετρούσε διπλό (γέλια)… Αλλά όλα τα γκολ μετράνε το ίδιο, είτε πάνε στο «Γ» είτε μπαίνουν από κόντρα. Το σημαντικό είναι να σκοράρεις».
Για το πως πιστεύει ότι θα εξελιχτεί η φετινή χρονιά για τον Asteras AKTOR και αν θα είναι το ίδιο δύσκολη με την περσινή:
«Ευτυχώς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι, κάτι που μας δίνει λίγη ηρεμία. Για να μην επαναλάβουμε ό,τι συνέβη πέρυσι, δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε σε κανέναν τομέα. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή σεζόν για εμάς».
Για το αν θεωρεί είτε την ΑΕΚ, είτε τον Ολυμπιακό από τις ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αν έχουν τον πρώτο λόγο:
«Φυσικά και έχουν. Επιπλέον, διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ τους, όπως και οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες. Και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έχουν τους παίκτες για να τα καταφέρουν».
Για τον παράγοντα που τον έχει κρατήσει τόσα χρόνια στις τάξεις του Asteras AKTOR:
«Από τη στιγμή που ήρθα στον σύλλογο, ένιωσα πολλή αγάπη από τους φιλάθλους αλλά και από τον κόσμο της πόλης. Σε κάνουν να νιώθεις σαν να είσαι σε οικογένεια, οπότε αυτό ήταν ένας από τους σημαντικούς παράγοντες».
Για το αν σκέφτεται το συμβόλαιό του που εκπνέει το καλοκαίρι που έρχεται:
«Ειλικρινά, δεν με απασχολεί. Δεν είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου. Με τον καιρό θα πάρω την καλύτερη απόφαση για την οικογένειά μου και την καριέρα μου».
Για το τι του αρέσει περισσότερο ως Αργεντινός: μία καλή ντρίμπλα, μία ασίστ ή να σκοράρει;
«Οτιδήποτε βοηθά την ομάδα να παίρνει βαθμούς και να κερδίζει παιχνίδια. Οπότε κρατάω το να σκοράρω με οποιονδήποτε τρόπο».
Για το πόσο σημαντικό είναι ομάδες από την επαρχία να κατακτούν τίτλους, όπως έκανε ο ΟΦΗ και αν μπορεί ο Asteras AKTOR να κάνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον:
«Αυτό που κατάφερε ο ΟΦΗ ήταν ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα. Είναι κάτι πολύ δύσκολο να πετύχει κανείς και τους συγχαίρω γι’ αυτό. Φυσικά, οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να το καταφέρει· αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου».
Για την τελευταία εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής προ ημερών:
«Ήταν ένα πολύ έντονο συναίσθημα, ένα μείγμα λύπης επειδή δεν θα μπορέσουμε να τον δούμε να αγωνίζεται ξανά με τα χρώματά μας, αλλά και αιώνιας ευγνωμοσύνης για όλα όσα έχει κάνει και πετύχει για τη χώρα μας».