Με τον σπουδαίο Σάνον Έβανς να σκοράρει buzzer beater, ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε 94-93 της Κορφέζ και πήρε θέση στα ημιτελικά των προκριματικών του BCL.
Μπορεί στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ο Προμηθέας να είχε χάσει τον έλεγχο, μπορεί η Κορφέζ να είχε το προβάδισμα, αλλά ο Σάνον Έβανς είχε διαφορετική άποψη.
Οι Πατρινοί είχαν την τελευταία ευκαιρία στα χέρια τους, μετά τη ρουλέτα των βολών και ο Σάνον Έβανς με ένα τεράστιο τρίποντο, υπέγραψε το 94-93, που ήταν και το τελικό σκορ.
Με την ομάδα του Γιώργου Βόβορα, πλέον, να περιμένει τον νικητή του Μπενφίκα - Ράστα Βέχτα στα ημιτελικά.
Τι έκανε ο Σάνον Έβανς για τον Προμηθέα
Ο εκπληκτικός Σάνον Έβανς πέτυχε 22 πόντους, μαζί με το νικητήριο καλάθι. Τελείωσε την αναμέτρηση με 6/12 τρίποντα, έχοντας 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ.
Ακολούθησε ο Ζακ Κάθμπερτσον με 15, ενώ άλλους 13 είχε ο Νιου Γουίλιαμς. Διψήφιος και ο Νίκος Δίπλαρος με 11.
Τα δεκάλεπτα: 21-25, 51-46, 69-72, 94-93