ΑΕΚ - Πανσερραϊκός 8-1: Ο Μάνταλος... κέρασε επιθετική καταιγίδα και ο Βάργκα καρδιοχτύπια [βίντεο] - iefimerida.gr

ΑΕΚ - Πανσερραϊκός 8-1: Ο Μάνταλος... κέρασε επιθετική καταιγίδα και ο Βάργκα καρδιοχτύπια [βίντεο]

Οι παίκτες της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τους
Οι παίκτες της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών τους / Φωτογραφία : INTIME SPORTS / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΘΕΜΗΣ ΛΙΟΥΔΑΚΗΣ

Η ΑΕΚ ούτε που... ίδρωσε κόντρα στον Πανσερραϊκό, επικρατώντας εντός έδρας 8-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος με showman τον Μάνταλο (1 γκολ/4 ασίστ). Χάλασε το... πάρτι ο τραυματισμός του Βάργκα.

Η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό, επικρατώντας με σκορ 8-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Πέτρος Μάνταλος έκανε εμφάνιση καριέρας, έχοντας τέσσερις ασίστ και ένα γκολ. Όλα στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, τη χαρά των φίλων της «Ένωσης» επισκίασε ο τραυματισμός του Μπαρνάμπας Βάργκα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Σπουδαίο ματς και από τον Χρήστο Αλεξίου που πέτυχε τα πρώτα του δύο γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H AEK, μετά από αυτή τη νίκη, έφτασε τους έξι βαθμούς στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος μετά από δύο αγώνες που έχει δώσει και είναι μόνη πρώτη στην κορυφή, καθώς έχει συντελεστή τερμάτων 10-1! Από την άλλη ο Πανσερραϊκός του Αλέκου Βοσνιάδη είναι στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς.

ΑΕΚ - Πανσερραϊκός: One man show!

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ΑΕΚ και μόνο σε αυτήν. Ωστόσο, εκείνος που ξεχώρισε με την εμφάνισή του ήταν ο Πέτρος Μάνταλος. Ο έμπειρος μέσος ήταν αυτός που δημιούργησε τα τέσσερα από τα έξι γκολ της ομάδας του και έδειξε ότι μπορεί ακόμα και τώρα να προσφέρει στιγμές μαγείας στους φίλους της «Ένωσης».

To... πάρτι για την ΑΕΚ ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Μιας και στο 9' ο Αλεξίου από πολύ κοντά με κεφαλιά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της «Ένωσης».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα με τους παίκτες του Βοσνιάδη να κλείνουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν τους χώρους και να προσπαθούν να βγουν πρώτοι στην μπάλα. Κάτι που δεν ήταν εύκολο, ούτε απλό, μιας και οι ποδοσφαιριστές του Νίκολιτς έψαχναν συνέχεια να βρουν τρόπους για να σκοράρουν περισσότερο. Κάτι που έγινε από το 33' και έπειτα.

Ο Βάργκα στο 33ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κάθετη του Μάνταλου και από κοντά έκανε το 2-0.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «Ένωση» όχι μόνο δεν έριξε τον ρυθμό της. Όχι μόνο δεν... χαλάρωσε αλλά είχε το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Γι' αυτό και σημείωσε τρίτο γκολ με τον Ζοάο Μάριο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 μετά από υπέροχη μπαλιά του Μάνταλου στο 35'.

Η άμυνα του Πανσερραϊκού δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και δεν μπορούσε να σταματήσει τις -κατά κύματα- επιθέσεις της ΑΕΚ που έκανε το 4-0 με τον Βάργκα στο 38' και πάλι με πάσα του Μάνταλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το... ρεσιτάλ της ΑΕΚ συνεχίστηκε κανονικά ακόμα και στο 4-0. Το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ έβαλε και ο Βιτάλις για το 5-0.

Το 6-0 ήρθε στο 45+1' από τον άνθρωπο που δημιούργησε τέσσερα γκολ: τον Πέτρο Μάνταλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΕΚ - Πανσερραϊκός: Όλα έμειναν στην σκιά του τραυματισμού του Βάργκα

Η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο απλά ήθελε να τελειώσει τη δουλειά, όντας πολύ πιο ήρεμη και χαλαρή.

Ωστόσο, ο Μπαρνάμπας Βάργκα σε μία διεκδίκηση της μπάλας ένιωσε ένα έντονο τράβηγμα και ζήτησε να γίνει αμέσως αλλαγή. Μάλιστα, ο έμπειρος φορ ξέσπασε και τα έβαλε με την ατυχία του.

Αυτός ο τραυματισμός ήταν αρκετός για να κάνει τον Νίκολιτς να ανακαθίσει από τη θέση του και να φέρει από τον πάγκο πολλούς φρέσκους παίκτες. Η άμυνα του Πανσερραϊκού έδειχνε να μην πατάει καλά στα πόδια της. Και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ζουμπκόφ που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0 στο 72'.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά οι γηπεδούχοι δεν πάτησαν φρένο ούτε εκεί. Με τον Αλεξίου να κάνει το 8-0 στο 84'.

Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους σημείωσε στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ηλιάδης, διαμορφώνοντας το 8-1 στο 90+1'.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Νίκολιτς): Μπαλαμώτης, Λυκογιάννης, Βίντα (70' Χριστακόπουλος), Αλεξίου, Γκεοργκίεφ, Κάιρινεν, Βιτάλις (78' Αργυρίου), Ζοάο Μάριο (70' Καλοσκάμης), Ζούμπκοφ, Μάνταλος (59' Ζίνι), Βάργκα (59' Κουτέσα)

Πανσερραϊκός (Βοσνιάδης): Σακαλίδης, Αρμουγκόμ, Καρασαλίδης, Αλιατίδης, Αδάμ, Ρούμιαντσεβ (62' Ηλιάδης), Οικονόμου (46' Ρομέρο), Ζορζίνιο (46' Μωυσίδης), Μασκανάκης (74' Πολιτάκης), Βερνάρδος, Κωτσόπουλος (62' Πασάς)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ