ΑΕΚ: Πλήγμα με Καλοσκάμη -Υπέστη κάταγμα στην κλείδα και μπαίνει χειρουργείο - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Πλήγμα με Καλοσκάμη -Υπέστη κάταγμα στην κλείδα και μπαίνει χειρουργείο

Πλήγμα με Καλοσκάμη στην ΑΕΚ
Πλήγμα με Καλοσκάμη στην ΑΕΚ / Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Καλοσκάμη, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη στον ώμο αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ ό,τι αρχικά εκτιμήθηκε.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ διαγνώστηκε με κάταγμα στην αριστερή κλείδα και τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η αποθεραπεία του νεαρού άσου ενδέχεται να κρατήσει από 2,5 έως και 3 μήνες, ωστόσο η ακριβής διάρκεια της απουσίας του θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποκατάστασης μετά την επέμβαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ