Παράπονα του Άρη για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ -Θα ζητήσει από την ΚΕΔ τους διαλόγους μεταξύ VAR και Κολόμπο - iefimerida.gr

Παράπονα του Άρη για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ -Θα ζητήσει από την ΚΕΔ τους διαλόγους μεταξύ VAR και Κολόμπο

Ο Ιταλός διαιτητής, Κολόμπο, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη
Ο Ιταλός διαιτητής Κολόμπο στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη / EUROKINISSI / ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρίτο ημίχρονο φαίνεται πως έχει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Ιταλού Κολόμπο.

Την ήττα με 2-0 στην Τούμπα γνώρισε ο Άρης στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ για την τέταρτη αγωνιστική της Super League, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Κολόμπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, αναμένεται την Τρίτη (15/9) να ζητήσουν επίσημα από την ΚΕΔ τα ηχητικά των συνομιλιών μεταξύ του VAR και του Ιταλού διαιτητή, σε μία προσπάθεια να αποσαφηνιστεί ο τρόπος με τον οποίο αξιολογήθηκαν οι επίμαχες φάσεις στο ντέρμπι.

Οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Άρης στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Στο επίκεντρο του αιτήματος αναμένεται να βρεθούν, μεταξύ άλλων, οι δύο φάσεις στις οποίες ο Άρης θεωρεί ότι υπήρχαν προϋποθέσεις για αποβολή ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ (του Κένι με τον Γιαννιώτα και το μαρκάρισμα του Ζαφείρη στον Ράτσιτς), αλλά και η φάση του πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Θυμίζεται ότι το ίδιο είχε πράξει και ο ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τελικά, αντιπροσωπεία του «Δικεφάλου του Βορρά» κατέβηκε στην Αθήνα, ώστε να ακούσει τους διαλόγους μεταξύ του διαιτητή Τσβάιερ και του VAR.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ