ΠΑΟΚ: Υπόκλιση του Αλέσιο Λίσι στον «διαφορετικό» Κωνσταντέλια και αναμονή για τον κόσμο - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Υπόκλιση του Αλέσιο Λίσι στον «διαφορετικό» Κωνσταντέλια και αναμονή για τον κόσμο

Ο Αλέσιο Λίσι πριν από την προπόνηση στην Τούμπα
Ο Αλέσιο Λίσι πριν από την προπόνηση στην Τούμπα / Φωτογραφία: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέσιο Λίσι έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Κωνσταντέλια, δήλωσε ανυπόμονος για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και ικανοποιημένος από την αντίδραση χωρίς τη μπάλα.

Μιλώντας για τον αγώνα ρεβάνς απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου για τον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Europa League στην Τούμπα (30/07, 20:45), αναφέρθηκε στην προετοιμασία και σε όσα θέλει να κρατήσει από το ματς στην Πολωνία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τόνισε:: «Είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς, θα είναι δύσκολος αγώνας. Η Ντιναμό είναι καλή ομάδα, παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Όπως είδαμε και στο πρώτο ματς, θα είναι δύσκολο αλλά προπονούμαστε για αυτά τα ματς σκληρά. Είμαστε έτοιμοι και πιστεύουμε στην πρόκριση».

Για τον τομέα στον οποίο περιμένει βελτίωση και αυτό που του άρεσε στην προετοιμασία ανέφερε: «Μου αρέσει αρκετά όταν αντιδράμε χωρίς την μπάλα, γιατί είμαστε ικανοί να την ανακτήσουμε γρήγορα. Δεν είναι εύκολο αυτό στο ποδόσφαιρο και είναι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό στο μέλλον και θα πρέπει να εστιάσουμε στην αντίδραση του δευτέρου ημιχρόνου, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε έδαφος και μέτρα. Θα προσπαθήσουμε να μην το κάνουμε αυτό. Αυτός είναι ο στόχος μας για αύριο».

«Είδα αρκετά βίντεο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο YouTube»

Για την σχέση με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Είδα αρκετά βίντεο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο YouTube. Όταν μίλησα για πρώτη φορά με τον Λέο (σσ Μάτος) ανυπομονούσα για αυτό το ματς στην Τούμπα και να νιώσω τους φιλάθλους. Είμαι χαρούμενος που το αύριο έρχεται και θα το απολαύσω»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την μετακόμιση του από την La Liga, πρόσθεσε:: «Δεν έχω άγχος. Είμαι χαρούμενος γιατί όταν αποφασίζεις να γίνεις προπονητής μαθαίνεις να ζεις με αυτήν την πίεση. Μου αρέσει πραγματικά. Ο καθένας θέλει να παίζει αυτά τα ματς στην Ευρώπη. Είναι ένα μεγάλο συναίσθημα που αγαπώ να το μισώ. Είναι στο χέρι μας να μείνουμε ικανοποιημένοι στο τέλος του αγώνα και να προκριθούμε».

Δήλωσε ότι θα πει στους παίκτες «να δώσουν ό,τι έχουν. Πρέπει οι οπαδοί να είναι υπερήφανοι από την ομάδα και για την εικόνα στο γήπεδο». Για τις μεταγραφές υπογράμμισε: «Είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο Σανταμαρία είναι εντάξει, ο Ελουστόντο είχε έναν μικρό τραυματισμό αλλά επανήλθε. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να βρεθούμε σε καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Είναι ένας εξαιρετικός και διαφορετικός παίκτης. Το ξέρουμε, όλοι το ξέρουν. Είναι φανταστικός παίκτης και έχει τρομερά χαρακτηριστικά. Ο Κωνσταντέλιας είναι ικανός να δείχνει σε κάθε αγώνα ό,τι κάνει στις προπονήσεις. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα και τον υποστηρίζουν όλοι για να γίνει καλύτερος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ