Χρήστος Τζόλης: Η Άρσεναλ τον συστήνει, ο ΠΑΟΚ καμαρώνει, ο ίδιος βγάζει selfie [βίντεο] - iefimerida.gr

Χρήστος Τζόλης: Η Άρσεναλ τον συστήνει, ο ΠΑΟΚ καμαρώνει, ο ίδιος βγάζει selfie [βίντεο]

H selfie του Χρήστου Τζόλη στα γραφεία της Άρσεναλ
H selfie του Χρήστου Τζόλη στα γραφεία της Άρσεναλ / Φωτογραφία: instagram @arsenalwfc
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΛΙΑΣ

Μια νέα ποδοσφαιρική διαδρομή έχει μπροστά του ο Χρήστος Τζόλης, στο δεύτερο πέρασμά του από την Premier League, φορώντας τη φανέλα της πρωταθλήτριας Άρσεναλ.

«Νομίζω χρειάζομαι λίγο χρόνο για να το συνειδητοποιήσω», δήλωσε δικαιολογημένα βγάζοντας selfie στα γραφεία της Άρσεναλ και πρόσθεσε: «Είναι απόλυτα απίστευτο να υπογράφω με μια τόσο μεγάλη ομάδα, τους πρωταθλητές Αγγλίας. Είμαι πολύ υπερήφανος να είμαι μέρος της ομάδας για την νέα σεζόν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Έλληνας αποκάλυψε λεπτομέρειες των επαφών που είχε: «Όταν ο ατζέντης μου είπε ότι ίσως υπάρχει μια πιθανότητα, ήμουν ήδη ενθουσιασμένος. Έπειτα γινόταν όλο και πιο σοβαρό και τώρα είμαι εδώ. Είχα μια ωραία συζήτηση με τον Αρτέτα. Κράτησε περίπου μία ώρα. Μιλήσαμε για τα πάντα, για την ομάδα, για μένα, τα πλάνα του. Ήταν μόνο θετικά θέματα».

Το απίθανο βίντεο της Άρσεναλ για τον Χρήστο Τζόλη και η ευχή του ΠΑΟΚ

Την ίδια ώρα η Άρσεναλ με ένα πραγματικά ξεχωριστά βίντεο μας σύστησε τον Χρήστο Τζόλη και μάθαμε ότι αγαπάει το τένις και την καλή πίτσα και ανυπομονεί να παίξει με τον Μπουκάγιο Σάκα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολούθησε το ποστ του ΠΑΟΚ στα social media με φωτογραφίες από την εποχή που αγωνιζόταν στην ακαδημία της ομάδας και τη λεζάντα: «Πάντα περήφανοι για τα παιδιά μας. Συνέχισε να πετάς».

Η αυτοπαρουσίαση του Χρήστου Τζόλη και όσα ξέρει για την Άρσεναλ

Σε μια μίνι αυτοπαρουσίασή του, ο Χρήστος Τζόλης ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι ευθύς παίκτης, πηγαίνω για γκολ ή ασίστ. Αυτή είναι η αποψή μου ως επιθετικός και ως εξτρέμ. Είμαι πάντα πεινασμένος να σκοράρω ή να μοιράσω την τελική πάσα σε έναν από τους συμπαίκτες μου. Και μπορώ να πω πως δουλεύω σκληρά για την ομάδα, ακόμα και στο αμυντικό κομμάτι. Μπορώ να πω πως πάνω κάτω γνωρίζω το επίπεδο της Premier League. Ξέρω ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Φυσικά είναι διαφορετικό το να παίζεις στην Νόρτις με την Άρσεναλ. Είμαστε πιο επιθετική από τις άλλες ομάδες. Λόγω του υψηλού επιπέδου του πρωταθλήματος, πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι είναι σαν Champions League. 

Ξέρει που πάρει, όπως τόνισε: «Αγαπώ να βλέπω ποδόσφαιρο και ξέρω τα πάντα για την Premier League και την Άρσεναλ. Είδα πολλά παιχνίδια φέτος και ειδικά όταν παίξαμε εναντίον με την Κλαμπ Μπριζ. Χάσαμε 3-0 τότε στην έδρα μας και ήταν η πιο δύσκολη ομάδα να επιτεθούμε. Παίξαμε και με άλλες ομάδες, όμως κόντρα στην Άρσεναλ είχαμε την μεγαλύτερη δυσκολία να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Είχαμε κάποιες, αλλά όχι μεγάλες. Ήταν και πολύ αποτελεσματικοί καθώς σκόραραν τρία υπέροχα τέρματα και μας κέρδισαν δίκαια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν έκρυψε την χαρά του: «Το καλύτερο κομμάτι το να είσαι μέλος μίας τόσο μεγάλης ομάδας είναι η ποιότητα του ρόστερ. Σίγουρα, είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και το ίδιο να είσαι μέλος της, αλλά αν το σκεφτείς πρέπει να το διασκεδάσεις.

Θα πρέπει να δουλεύεις σκληρά σε κάθε προπόνηση και έπειτα να το δείξεις στο γήπεδο. Είμαι έτοιμος για αυτό, να δω τους συμπαίκτες μου, να γνωρίσω τους πάντες στην ομάδα και να παίξουμε μαζί. Είναι ένα εξαιρετικό συναίσθημα και ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι».

Η σύμπτωση που δένει τον Χρήστο Τζόλη και την Άρσεναλ

Ο Χρήστος Τζόλης  θυμήθηκε και μια σύμπτωση, αλλά και τη δουλειά που έκανε τι ςπροηγούμενες ημέρες: «Είναι ακραίο το γεγονός πως έκανα το ντεμπούτο μου στην Premier League στο Emirates. Έλεγα την επόμενη μέρα στην οικογένεια μου ότι ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Ερωτεύτηκα το γήπεδο. Έλεγα ότι είναι ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη που έχω παίξει. Στο τέλος χάσαμε 1-0, αλλά μου άρεσε το πρώτο μου παιχνίδι και πάντα θα το θυμάμαι ότι ήταν εδώ.

Είχα ένα καλό καλοκαίρι. Είχα 27 μέρες διακοπών, στις οποίες δούλευα καθώς άκουγα τις φήμες και ήθελα να είμαι έτοιμος. Ήθελα να είμαι σε καλή κατάσταση. Δούλεψα σκληρά όλο το καλοκαίρι. Έπειτα, έκανα την προετοιμασία μου με την Κλαμπ Μπριζ για δύο εβδομάδες, όποτε είμαι έτοιμος να ξεκινήσω και εδώ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περί στόχων, ακολούθησαν τα τετριμένα: «Ο στόχος μου είναι να κερδίσουμε τίτλους φυσικά. Νομίζω πως όλοι έχουν τον ίδιο στόχο εδώ, όσο περισσότερους μπορούμε. Και έπειτα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχή και έπειτα η ξεκούραση θα έρθει. Είμαι σίγουρος για αυτό. Οπότε, για μένα το πιο σημαντικό αυτήν την στιγμή είναι να δέσω με την υπόλοιπη ομάδα και έχω καλό προαίσθημα. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της καταπληκτικής ομάδας. Ανυπομονώ να σας δω όλους στο γήπεδο και να βάλω το πρώτο μου γκολ στο Emirates».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ Άρσεναλ ΠΑΟΚ Premier League selfie
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ