Παναθηναϊκός: Μετά τη Λάτσιο και η Σέλτικ στο κόλπο της απόκτησης του Φώτη Ιωαννίδη - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Μετά τη Λάτσιο και η Σέλτικ στο κόλπο της απόκτησης του Φώτη Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης μόλις έχει πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ο Φώτης Ιωαννίδης μόλις έχει πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό / Φωτογραφία INTIME
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για ενδεχόμενη πώληση του Φώτη Ιωαννίδη σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού.

Το δημοσίευμα από το Μαρόκο και την ιστοσελίδα «LeSport360», που ενέπλεξε το απόγευμα της Τετάρτης (14/5) την επικείμενη πρόταση του Παναθηναϊκού προς τη Μαρσέιγ για νέο δανεισμό του Αζεντίν Ουναΐ (με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το 2026), με την αναμονή που δείχνει το «τριφύλλι» για ενδεχόμενη πώληση του Φώτη Ιωαννίδη στη Λάτσιο, έχει ισχυρές δόσεις αλήθειας...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιταλική ομάδα, που ενδιαφέρεται έντονα από πέρσι για τον αρχηγό των «πράσινων», έχει και το εφετινό καλοκαίρι το όνομά του ψηλά στη λίστα της για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της.

Εντούτοις, θα χρειαστεί να περιμένει πρώτα τη μεγάλη «μάχη» στην ιταλική Serie A και το αν θα καταφέρει να πάρει μία απ' τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League, προκειμένου να έχει μεγαλύτερη άνεση, για να καλύψει τα οικονομικά δεδομένα μίας μεταγραφής την οποία ο Παναθηναϊκός έχει οριοθετήσει φέτος σε ένα ποσό που ξεπερνάει τα 20 εκατ. ευρώ.

Η Σέλτικ στο κόλπο για Ιωαννίδη

Η Λάτσιο, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ομάδα επιπέδου Champions League που ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον 25χρονο διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από τη βρετανική «αγορά», η -μόνιμη τα τελευταία χρόνια- πρωταθλήτρια Σκωτίας έχει επίσης πολύ ψηλά στις επιλογές της για το καλοκαίρι τον Ιωαννίδη.

Σε μία προσπάθεια να «γεμίσει» κι άλλο την επίθεσή της ενόψει της League Phase του Champions League, η Σέλτικ παρακολουθεί «αθόρυβα» εδώ και καιρό τον 25χρονο άσο, γνωρίζοντας πολύ καλά τα δεδομένα γύρω από την περίπτωσή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ίδιες πηγές μάλιστα, επισημαίνουν πως οι «πράσινοι» της Σκωτίας έχουν ήδη επικοινωνήσει με την πλευρά του Ιωαννίδη, ενώ έχουν διερευνήσει και τις προθέσεις του Παναθηναϊκού, ενημερώνοντας πως είναι σε θέση να καλύψουν τα «θέλω» που βάζει στο «τραπέζι» το «τριφύλλι».

Τα δεδομένα άλλωστε, το εφετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικά γύρω απ' τον Ιωαννίδη, με τον Παναθηναϊκό να είναι διατεθειμένος να συζητήσει προτάσεις (κάτι που δεν ίσχυε πριν ένα χρόνο), βάζοντας όμως συγκεκριμένες προϋποθέσεις για προσφορές που θα ξεκινούν απ' τα 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ