Με... φέρετρα πανηγύρισαν οι οπαδοί της Τζένοα τον υποβιβασμό της Σαμπντόρια -«Δεν υπάρχει πια» [βίντεο] - iefimerida.gr

Με... φέρετρα πανηγύρισαν οι οπαδοί της Τζένοα τον υποβιβασμό της Σαμπντόρια -«Δεν υπάρχει πια» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σαμπντόρια υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας για πρώτη φορά στην 78χρονη ιστορία της, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς της Τζένοα να τη χλευάσουν.

Η πρωταθλήτρια της χώρας το 1991 και φιναλίστ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1992 (σ.σ. σημερινό Champions League) έχει αφήσει πίσω τις δόξες της δεκαετίας του '90 και υποβιβάστηκε στη Serie C, έπειτα από μία καταστροφική σεζόν με τέσσερις προπονητές να έχουν καθίσει στον πάγκο της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιορτή από τους οπαδούς της Τζένοα με πυροτεχνήματα και... φέρετρα

Οι οπαδοί της Τζένοα γιόρτασαν έξαλλα τον υποβιβασμό της μισητής της αντιπάλου με τραγούδια και συνθήματα όπως «Δεν υπάρχει πια Σαμπντόρια».

Μάλιστα, έριχναν πυροτεχνήματα μετά τη λευκή ισοπαλία των «μπλουτσερκιάτι» με τη Γιούβε Στάμπια, ενώ βγήκαν στους δρόμους με.. φέρετρα!

Κουβαλώντας ένα φέρετρο με τα χρώματα της Σαμπντόρια, εκατοντάδες Γενοβέζοι κράτησαν μερικά δευτερόλεπτα ειρωνικής σιγής, προτού ξεκινήσουν τους ξέφρενους πανηγυρισμούς με τη συνοδεία συνθημάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένοα Σαμπντόρια Ιταλία Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ