Οι Χιτ δεν σκοπεύουν να ακολουθήσουν την τακτική των Μπακς με τα αδέρφια του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Μία από τις πιο ιδιαίτερες πτυχές της παρουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται πως δεν θα συνεχιστεί στο Μαϊάμι.
Σύμφωνα με την έγκυρη δημοσιογράφο του ESPN, Ραμόνα Σέλμπουρν, οι Χιτ δεν έχουν πρόθεση να ακολουθήσουν το μοντέλο που είχαν εφαρμόσει οι Μπακς τα προηγούμενα χρόνια, διατηρώντας στο ρόστερ αδέρφια του «Greek Freak».
«Δεν θα υπάρξουν άλλα αδέρφια Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι»
Η Σέλμπουρν ήταν ξεκάθαρη στις δηλώσεις της, βάζοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Θανάση ή τον Άλεξ Αντετοκούνμπο να ακολουθούν τον Γιάννη στη Φλόριντα.
«Δεν θα υπάρξουν άλλα αδέρφια Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι. Όλο αυτό το "έχουμε τον Κώστα και τον Θανάση στην ομάδα" δεν πρόκειται να συνεχιστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ένα μοντέλο που χαρακτήρισε τους Μπακς
Από το 2019, ο Γιάννης και ο Θανάσης συνυπήρξαν στους Μπακς, ενώ το 2022 προστέθηκε και ο Άλεξ, με το Μιλγουόκι να γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία του NBA που φιλοξένησε τρία αδέρφια Αντετοκούνμπο στο ίδιο ρόστερ.
Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, η παρουσία της οικογένειάς του θεωρήθηκε και μία κίνηση με έντονο συμβολισμό, καθώς οι Μπακς επιδίωκαν να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον για τον ηγέτη τους και να ενισχύσουν τους δεσμούς του με τον οργανισμό.
Αβέβαιο το μέλλον για Θανάση και Άλεξ Αντετοκούνμπο
Η μετακίνηση του Γιάννη στους Χιτ αλλάζει πλήρως τα δεδομένα και για τα αδέρφια του.
Μετά τις 30 Ιουνίου τόσο ο Θανάσης όσο και ο Άλεξ αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι, αποκτώντας τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν με οποιαδήποτε ομάδα του NBA ή του εξωτερικού.
Όπως όλα δείχνουν, πάντως, η νέα σελίδα του Γιάννη στο Μαϊάμι θα γραφτεί χωρίς την οικογενειακή... συντροφιά που τον ακολουθούσε τα τελευταία χρόνια στο Μιλγουόκι.