Οι άγνωστες συνήθειες του Τεντόγλου: «Βαριέμαι εύκολα...» - iefimerida.gr

Οι άγνωστες συνήθειες του Τεντόγλου: «Βαριέμαι εύκολα...»

Ο Μίλτος Τεντόγλου σε αγώνα του
Ο Μίλτος Τεντόγλου σε αγώνα του/Φωτογραφία:AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποκάλυψε στον Ντέμη Νικολαΐδη την πιο χαλαρή πλευρά του, μιλώντας για τα video games, τη διατροφή και την καθημερινότητά του.

Μια διαφορετική πλευρά του Μίλτου Τεντόγλου αναδείχθηκε μέσα από την απολαυστική συζήτησή του με τον Ντέμη Νικολαΐδη, στο πλαίσιο της εκπομπής Face Off.

Ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους μίλησε για την πορεία της καριέρας του, τον μεγάλο στόχο των 8.75μ, τη δύσκολη αγωνιστική χρονιά του 2025 και τις αμφιβολίες που κατάφερε να ξεπεράσει, ενώ αποκάλυψε ότι σκοπεύει να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι τα 34-35 του χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ