Κέντρικ Ναν για τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ: «Θέλω τα τρόπαιά μου πίσω» - iefimerida.gr

Κέντρικ Ναν για τις καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ: «Θέλω τα τρόπαιά μου πίσω»

Ο Κέντρικ Ναν σε ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός στην Basket League
Ο Κέντρικ Ναν σε ντέρμπι Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός στην Basket League/Φωτογραφία: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR, Κέντρικ Ναν σχολίασε δημόσια ότι «θέλει τα τρόπαιά του πίσω» αναφορικά με τις εξελίξεις που έχουν προκαλέσει ισχυρούς τριγμούς στο ελληνικό μπάσκετ.

Tο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο ελληνικό μπάσκετ κάνει τον γύρο του κόσμου και οι εξελίξεις σοκάρουν, με τους αθλητές και τις ομάδες να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τα όσα διαδραματίζονται, ανάμεσα σε αυτούς και ο αστέρας του Παναθηναϊκού AKTOR, Κέντρικ Ναν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσω ενός σχόλιου που έκανε στο Instagram (έχει συγκεντρώσει πάνω από 1.000 λάικ), ο Αμερικανός έγραψε χαρακτηριστικά πως «θέλω τα τρόπαιά μου πίσω», αφήνοντας επί της ουσίας αιχμές υπονοοώντας ότι αυτά ανήκουν στην ομάδα του η οποία έχει ήδη βγάλει ανακοίνωση και έχει πάρει επίσημη θέση για το φλέγον ζήτημα.

Το σχόλιο του Κέντρικ Ναν στο Instagram
Το σχόλιο του Κέντρικ Ναν στο Instagram

Τι ανέφερε ο Παναθηναϊκός AKTOR στην ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επί χρόνια υφίσταται τερατώδεις διαιτησίες από πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα που ορίζονται παρανόμως κατ’ εξακολούθηση, χάνει τίτλους, παίζει κεκλεισμένων θυρών στο γήπεδο που πλήρωσε με δικά της λεφτά και πληρώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πρόστιμα, επειδή ο ιδιοκτήτης της, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καταδικάζει δημοσίως, κραυγάζει για ό,τι εμετικό όλοι βλέπουν και σιωπούν. Στοχοποιήθηκε, κατασυκοφαντήθηκε, του απαγορεύθηκε να βλέπει την ομάδα του, εμποδίστηκε από το να παραστεί στο μνημόσυνο του Πατέρα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μένει και παίζει σε αγώνες με διαιτητές στους οποίους έχουν ασκηθεί διώξεις για κακουργήματα, σε διαιτητές που κρατούν σε μετρητά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στα σπίτια τους, μένει και παίζει με διαιτητές που δε σέβονται το άθλημα, μένει και παίζει σε ένα σύστημα σάπιο που βιάζει ό,τι αγαπάμε πιο πολύ. Το μπάσκετ. Επιχειρήσατε να μας εξουθενώσετε, προσπαθήσατε να αντιστρέψετε κάθε ιδανικό, λογική, πραγματικότητα. Πιστέψατε ότι τα καταφέρνατε. Ξεχάσατε, ωστόσο, κάτι πολύ κρίσιμο. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν είναι κύπελλα, τίτλοι, φανέλες, πρόσωπα.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ. Και όσοι τον υπηρετούμε, γνωρίζουμε καλά ότι υπερασπιζόμενοι αυτόν, υπερασπιζόμαστε την ιστορία, το τριφύλλι, το ΔΙΚΑΙΟ και τις ΑΡΧΕΣ του. Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, για να διεκδικήσει όσα εκλάπησαν από ένα καθεστώς βρομιάς. Το οφείλουμε απέναντι στον κόσμο μας που υπέμεινε αυτό το μαρτύριο σε ζωντανή μετάδοση και φυσικά το οφείλουμε και στους αθλητές και προπονητές μας που στερήθηκαν ό,τι δικαιούνταν. Και θα το κάνουμε. Αυτή θα είναι η επόμενη νίκη μας απέναντι στο καθεστώς.

Καλή τύχη στο σκοτάδι σας. Καλή τύχη στην ανυπαρξία. Το φως του Ήλιου θα κερδίζει πάντα.

Υ.Γ.: Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα επανέρχεται όποτε κρίνεται απαραίτητο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παναθηναϊκός ΑΟ: «Ένα ολόκληρο κύκλωμα ξεσκεπάζεται»

«Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ και τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον χώρο της εγχώριας καλαθοσφαίρισης και ο Σύλλογος που έφερε το άθλημα στη χώρα, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, ζυγίζει όλα τα δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει πολλά χρήματα στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ και βλέπει ένα ολόκληρο κύκλωμα να ξεσκεπάζεται τις τελευταίες ώρες. Οι διαιτητικές "σφαγές" που έχουμε δεχτεί μας έχουν κοστίσει αποτελέσματα και τίτλους, ενώ ταυτόχρονα αγωνιζόμασταν για κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Παναθηναϊκός επιφυλάσσεται τη δεδομένη χρονική στιγμή για τις κινήσεις του, ωστόσο είναι έτοιμος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την προάσπιση κάθε νόμιμου δικαιώματός του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ