Euroleague: Kυρίαρχος ο Ολυμπιακός στο Μόναχο - Επιβλήθηκε άνετα της Μπάγερν με 96-71 - iefimerida.gr

Euroleague: Kυρίαρχος ο Ολυμπιακός στο Μόναχο - Επιβλήθηκε άνετα της Μπάγερν με 96-71

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός
Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο Μόναχο, επικρατώντας άνετα της Μπάγερν με 91-76, για την 6η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε από νωρίς τον «αέρα» των γηπεδούχων, ήταν συνεπής, απολαυστικός και κατάφερε να κάνει με αυτή την νίκη το 4-2.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ματς

Ο Ομπστ άνοιξε το σκορ στο Μόναχο, ο Γουόκαπ του απάντησε και αμέσως μετά και πάλι ο Ομπστ με τρεις, έκανε το 5-2. Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά στο 6:50 με τον Σάσα Βεζένκοφ, ενώ ο Λούσιτς και ο Ντόρσεϊ με τρίποντο, διαμόρφωσαν το 9-13.

Ο τελευταίος είχε μπει δυναμικά στο ματς φτάνοντας τους 9 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο και στη συνέχεια οι Γουόρντ και Μιλουτίνοφ έγραψαν το 13-18.

Ο Χολ δύο λεπτά πριν το τέλος σκόραρε για το +8 των «ερυθρολεύκων», ο Ντα Σίλβα μείωσε, αλλά ο Βεζένκοφ στην εκπνοή έκλεισε την περίοδο με 15-23.

O Πίτερς άνοιξε με τρίποντο την δεύτερη περίοδο και στο 13' ο ίδιος σκόραρε για το +15. Μετά από δυόμισι λεπτά χωρίς η Μπάγερν πέτυχε τους πρώτους της πόντους με τον Ντα Σίλβα, αλλά ο Χολ έκανε το 17-32, ο Μάικ απάντησε με κάρφωμα και έπειτα οι Νιλικίνα και ΜακΚίσικ με τρίποντα, βοήθησαν τον Ολυμπιακό να ξεφύγει στο +19.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι «ερυθρόλευκοι» όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο δεκάλεπτο, έβαλαν δύσκολα στους Βαυαρούς, με τον Γουόκαπ να κλείνει το ημίχρονο με τρίποντο και 29-47.

Με τρίποντο του Γουόρντ μπήκε ο Ολυμπιακός στην τρίτη περίοδο, ο Γουόκαπ έκανε το 29-52 και μετά από δύο λεπτά, η Μπάγερν σκόραρε με τρίποντα των Γιόβιτς και Ομπστ για το 35-52, αλλά ο Ντόρσεϊ ανταπέδωσε άμεσα.

Στο 5:15, οι Μάικ με τρεις, ο Γιόβιτς στην συνέχεια και ο Ομπστ με λέι απ, μείωσαν στους 14, αλλά ο Βεζένκοφ «ξεκόλλησε» τον Ολυμπιακό για το 44-60. Γουόρντ και Νιλικίνα διεύρυναν και πάλι την διαφορά στους 20, ενώ η περίοδος έκλεισε με 52-69.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Γκιφάι με τρίποντο έκανε το 55-69, ο Πίτερς απάντησε και στο 7:20, ο Φουρνιέ από μακριά πέτυχε το 60-76.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γκιφάι και Γκάμπριελ μείωσαν σε 67-79, αλλά ο Βεζένκοφ, ο Χολ με φοβερό κάρφωμα και ξανά ο Βούλγαρος με τρίποντο στο 2:30, έκαναν για άλλη μία φορά το +20.

Το παιχνίδι είχε κριθεί από πολύ νωρίς, με την Μπάγερν να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού, ο οποίος τελείωσε το ματς με ακόμα ένα τρίποντο από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και το επιβλητικό 71-96.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 29-47, 52-69, 71-96

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπάγερν Μονάχου Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ