Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ο οποίος νίκησε τη Φενέρμπαχτσε με 79-61 και προκρίθηκε στον τελικό του Final Four.
Ο Σάρας χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στον τελικό του Final Four της Euroleague, λέγοντας ότι η δική του ομάδα δεν ήταν ο εαυτός της, ως εκ τούτου δικαίως ηττήθηκε.
Αναλυτικά, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δεν έκρυψε ότι ήταν απογοητευμένος από την ομάδα του, δήλωσε: «Νομίζω πως δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Ο Ολυμπιακός ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Κάθε φορά που παίρναμε μία δόση ελπίδας, τους δίναμε εύκολους πόντους. Δυο-τρεις φορές φτάσαμε στους 7-8 πόντους, αλλά μετά δεχθήκαμε εύκολους πόντους. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε πολύ καλύτερα».