Ελ Κααμπί στο αφιέρωμα για το νταμπλ του Ολυμπιακού: «Αυτό είναι το νόημα του ποδοσφαίρου, δούλευα σκληρά από παιδί» - iefimerida.gr

Ελ Κααμπί στο αφιέρωμα για το νταμπλ του Ολυμπιακού: «Αυτό είναι το νόημα του ποδοσφαίρου, δούλευα σκληρά από παιδί»

Αγιούμπ Ελ Κάμπι
Αγιούμπ Ελ Κααμπί / Φωτογραφία: Eurokinissi / Γιώργος Ματθαίος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της Πέμπτης θα προβληθεί στο Mega το αφιέρωμα για το νταμπλ του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο.

Ο σύλλογος έδωσε και μία πρώτη «γεύση» από τι θα δούμε στις τηλεοπτικές οθόνες την Πέμπτη στις 23:10, ανεβάζοντας ένα απόσπασμα από τα όσα είπε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. 

Ο Μαροκινός επιθετικός μιλάει για το πάθος που τον συνδέει με το ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία.

«Χρόνια σκληρής δουλειάς, πάντα σκληρή δουλειά. Τελικά θα αποκομίσεις τα οφέλη της σκληρής δουλειάς. Θα μπορούσα να δουλέψω πέντε χρόνια και να μην αποκομίσω τίποτα, θα μπορούσα να δουλέψω μόνο έναν χρόνο και να μην αποκομίσω τίποτα, ή να δουλέψεις έξι μήνες και να αποκομίσεις τα οφέλη. Αυτό είναι το νόημα του ποδοσφαίρου, δούλευα σκληρά από την παιδική μου ηλικία», λέει στο αφιέρωμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ Ολυμπιακός ντοκιμαντέρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ