Οι Νιου Γιορκ Νικς με ένα ντεμαράζ στην 4η περίοδο, έκαναν την ανατροπή κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και πήραν κεφάλι στην σειρά, τψν τελικών της Ανατολής του NBA
Τι κι αν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είχαν προβάδισμα 22 πόντων στην 4η περίοδο, επτά λεπτά πριν το τέλος; Oι Νιου Γιορκ Νικς με μπροστάρη τον Τζέιλεν Μπράνσον που είχε 38 πόντους, ολοκλήρωσαν ένα επικό comeback, έστειλαν το ματς στην παράταση και έκαναν το 1-0 στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Ανατολικής περιφέρειας.
NBA: Ο Μπράνσον πήρε από το χέρι του Νικς και έριξε στο καναβάτσο τους Καβαλίερς
Σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς ανέβασαν στροφές στην τρίτη περίοδο και με επτά λεπτά να απομένουν μέχρι την λήξη, είχαν αποκτήσει προβάδισμα 22 πόντων.
Η συνέχεια για τους Νικς ήταν μαγική, αφού όχι μόνο κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση, αλλά πήραν και μια άνετη νίκη κάνοντας το 1-0 στην σειρά των τελικών της Ανατολής, τρέχοντας ένα επιμέρους σκορ 44-11 στην τελευταία περίοδο και στην παράταση.
Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Νέας Υόρκης ήταν ο Τζέιλεν Μπράνσον, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 38 πόντους. Από την άλλη, ο Ντόνοβαν Μίτσελ πέτυχε 29 πόντους πέτυχε 29 πόντους για την ομάδα του Κλίβελαντ οι οποίοι δεν ήταν αρκετοί για να την οδηγήσουν στην νίκη.