Ξανά κυρίαρχη με «οδηγό» Χάρι Κέιν η Αγγλία -Συνεχίζει τον... χαβά της η Ισπανία - iefimerida.gr

Ξανά κυρίαρχη με «οδηγό» Χάρι Κέιν η Αγγλία -Συνεχίζει τον... χαβά της η Ισπανία

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Τσεχία για το Nations League
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει στην αναμέτρηση της Αγγλίας με την Τσεχία για το Nations League / Φωτογραφία: AP
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΣΤΑΣ

Το 4/4 έκανε η Ισπανία στον όμιλό της στην League A του Nations League, επικρατώντας με 2-1 της Κροατίας εκτός έδρας χάρη σε δύο γκολ του Μικέλ Μερίνο.

Η Ισπανία είδε την Κροατία να... απειλεί να βάλει «τέλος» στο αήττητο 41 αγώνων, καθώς η «Χρβάτσκα» κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι. Παρ'όλα αυτά, ο Μικέλ Μερίνο αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή του Ντε Λα Φουέντε και με δύο γκολ «χάρισε» στην παγκόσμια πρωταθλήτρια τη νίκη με 2-1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Nations League: Τα... χρειάστηκε η Ισπανία, έφυγε όμως με τη νίκη από την Κροατία

Η Κροατία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε νωρίς, όταν στο 13ο λεπτό ο Πέρισιτς σέντραρε εξαιρετικά και ο Στάνισιτς πήρε την κεφαλιά από κοντά, με τον Ουνάι Σιμόν να λέει «όχι» με εντυπωσιακή απόκρουση.

Τελικά, η υπεροχή αυτή απέφερε γρήγορα καρπούς. Στο 17', ο Ματάνοβιτς σούταρε μετά από εξαιρετική πάσα του Κόβασιτς, με τον Ουνάι Σιμόν να αποκρούει ξανά, αλλά τον Πέρισιτς να παίρνει το... ριμπάουντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ισπανία αύξησε την πίεση της και προσπαθούσε να βρει το γκολ που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσια. Και το βρήκε στο 61ο λεπτό, με τον Μικέλ Μερίνο να παίρνει τη μπάλα μετά από πάσα του Όλμο και να την στέλνει στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο 80', οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο σκόρερ τους αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Κουκουρέγια και αποβλήθηκε.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της... λέξη. Με τον Μερίνο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 88' και να δίνει στην ομάδα του τη νίκη με 2-1, ενώ το αήττητο σερί, πλέον, ανέρχεται στις 42 αναμετρήσεις.

Nations League: Με... φόρα από την «επτάρα» η Αγγλία, νίκησε εύκολα και την Τσεχία

Η Αγγλία μπήκε με... ορμή στο παιχνίδι και επέβαλλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό της. Τελικά, το 1-0 έγινε στο 27', όταν ο Τσούφαλ στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να παίρνει το προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα, τη «σκυτάλη» πήρε ο Κέιν. Με τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου να σκοράρει στο 40' και το 57', διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 για τα «Τρία Λιοντάρια».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας στο Nations League

  • Σκωτία - Σλοβενία 1-2
  • Ελβετία - Βόρεια Μακεδονία 3-0
  • Αλβανία - Σαν Μαρίνο 2-1
  • Λευκορωσία - Φινλανδία 1-0
  • Καζακστάν - Νησιά Φερόε 2-2
  • Μολδαβία - Σλοβακία 0-4
  • Εσθονία - Ισλανδία 0-0
  • Λουξεμβούργο - Βουλγαρία 0-2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ