Μουντιάλ 2026: Το Ιράν πήρε βίζες για τις ΗΠΑ και «κλείδωσε» τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2026: Το Ιράν πήρε βίζες για τις ΗΠΑ και «κλείδωσε» τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Εθνική ομάδα του Ιράν στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου
Η Εθνική ομάδα του Ιράν στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου / Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διεθνείς του Ιράν εξασφάλισαν τις απαραίτητες βίζες για τις ΗΠΑ και είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν για τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τέλος στην αβεβαιότητα γύρω από τη συμμετοχή του Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο έβαλε η έκδοση των απαραίτητων θεωρήσεων εισόδου για τους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας, οι οποίοι πλέον μπορούν να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη διοργάνωση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, οι Ιρανοί διεθνείς έλαβαν τις βίζες τους, λίγες ώρες μετά την παράδοση των διαβατηρίων τους στην αμερικανική πρεσβεία στην Τουρκία, ολοκληρώνοντας μια διαδικασία που παρακολουθούνταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πρεμιέρα με τη Νέα Ζηλανδία

Το Ιράν θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στον 7ο όμιλο απέναντι στη Εθνική Νέας Ζηλανδίας στο Λος Άντζελες στις 15 Ιουνίου.

Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει το Εθνική Βελγίου στις 21 Ιουνίου, επίσης στο Λος Άντζελες, ενώ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων απέναντι στην Εθνική Αιγύπτου στο Σιάτλ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βάση στην Τιχουάνα αντί για τις ΗΠΑ

Η αποστολή του Ιράν αναχώρησε από την Τουρκία με προορισμό αρχικά την Ισπανία και στη συνέχεια το Μεξικό, όπου θα πραγματοποιήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της πριν από την έναρξη της διοργάνωσης.

Αρχικά υπήρχε σχεδιασμός για εγκατάσταση της ομάδας στο Τούσον των Ηνωμένων Πολιτειών, ωστόσο τελικά η ιρανική ομοσπονδία εξασφάλισε έγκριση από τη FIFA ώστε να χρησιμοποιήσει προπονητικό κέντρο στην Τιχουάνα του Μεξικού, πολύ κοντά στα αμερικανικά σύνορα.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Μεχντί Τατζ, εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη λύση διευκολύνει σημαντικά τα ζητήματα μετακίνησης και έκδοσης θεωρήσεων εισόδου για την αποστολή.

Με το θέμα των βιζών να έχει πλέον διευθετηθεί, η εθνική ομάδα του Ιράν στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στην αγωνιστική προετοιμασία ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ