Ο Λούκας Πακετά αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Ιαπωνία και θα χάσει το ματς με τη Νορβηγία για τους «16» του Μουντιάλ 2026.
Η Βραζιλία θα παραταχθεί χωρίς τον Λούκας Πακετά στην αναμέτρηση με τη Νορβηγία για τη φάση των «16» του Μουντιάλ 2026, καθώς ο διεθνής χαφ τέθηκε οριστικά εκτός μάχης.
Όπως γνωστοποίησε η CBF, ο μέσος της Γουέστ Χαμ υπέστη τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια της νίκης της «σελεσάο» απέναντι στην Ιαπωνία, την περασμένη Δευτέρα, για τη φάση των «32». Παρότι ακολούθησε εντατική θεραπευτική αγωγή τις τελευταίες ημέρες, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα εγκαίρως.
Βραζιλία: Πακετά για... τελικό - Θετικά νέα για Ραφίνια
Με βάση τις εκτιμήσεις, ο Πακετά θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στη διοργάνωση μόνο αν η Βραζιλία εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό της 19ης Ιουλίου.
Από την άλλη πλευρά, πιο αισιόδοξα είναι τα νέα για τον Ραφίνια. Ο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα έχει επιστρέψει σε ατομικές προπονήσεις με μπάλα μετά τον τραυματισμό του στον δεξιό μηρό και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα επιλέξει ο Κάρλο Αντσελότι για το παιχνίδι απέναντι στους «Βίκινγκς».