Με τον Γκαρέ να σκοράρει το «χρυσό» γκολ στο 89', ο Άρης «λύγισε» με 2-1 την Κηφισιά στην Λεωφόρο, πανηγυρίζοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Super League.
Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Super League πέτυχε ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούμα, είδαν την Κηφισιά να απαντάει με τον Σαγκάλ στις αρχές του δευτέρου μέρους, αλλά είπαν την τελευταία... λέξη, με τον Γκαρέ να σκοράρει στο 89'!
Τους 13 βαθμούς έφτασε η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η ομάδα του Λέτο έμεινε στους οχτώ βαθμούς και την 10η θέση.
Super League: Πήρε το προβάδισμα με Μπρούμα ο Άρης κόντρα στην Κηφισιά
Η Κηφισιά μπήκε στο παιχνίδι με... ορμή, απειλώντας με την συμπλήρωση ενός λεπτού. Ο Πόμπο έκανε ωραία ενέργεια και έδωσε στον Γιάγκνε που σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, με τον Βέλιο να λέει «όχι».
Στο τέταρτο λεπτό, η ομάδα του Λέτο ήταν και πάλι αυτή που απείλησε. Με τον Αντόνισε να υποδέχεται την μπάλα έξω από την περιοχή και να σουτάρει δυνατά, στέλνοντάς την άουτ.
Οι παίκτες του Άρη δυσκολεύονταν από την πίεση που ασκούσαν οι γηπεδούχοι, όμως βρήκαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 16'. Με τον Πετρίς να ανεβαίνει και να σεντράρει από τα δεξιά και τον Μπρούμα να στέλνει την μπάλα άουτ με κεφαλιά.
Στο 26ο λεπτό, οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Γκαρέ δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής και η μπάλα κατέληξε στο απλωμένο χέρι του Ζολιμπουά.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπρούμα, με τον Ραμίρεζ να πέφτει σωστά και να λέει «όχι» στον Πορτογάλο, «κρατώντας» την εστία του ανέπαφη.
Η επανάληψη στο πέναλτι του Άρη
Μετά από δύο λεπτά, η Αντωνίου στο VAR ενημέρωσε πως το πέναλτι έπρεπε να επαναληφθεί, υποστηρίζοντας ότι ο Αντόνισε είχε μπει αντικανονικά στην περιοχή.
Τελικά, ο Πορτογάλος εξτρέμ εκτέλεσε ξανά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ραμίρεζ και πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Άρη, «γράφοντας» το 0-1.
Στο 40ο λεπτό, η Κηφισιά έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση! Ο Αμπάντα έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, με τον Σαγκάλ να αστοχεί με σουτ στη κίνηση από κοντά.
Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική ευκαιρία του ημιχρόνου, με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να πηγαίνει μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια.
Super League: Ο Σαγκάλ απάντησε, αλλά ο Γκαρέ είπε την τελευταία λέξη
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να «κυνηγάνε» το δεύτερο γκολ, όμως ο Ραμίρεζ μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια το πλασέ του Χόνγκλα στο 49ο λεπτό.
Τελικά, αυτή που βρήκε το επόμενο γκολ ήταν η Κηφισιά στο 53'. Με φανταστικό πλασέ εκτός περιοχής, ο Σαγκάλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βέλιο για το 1-1 και πανηγύρισε... φουσκώνοντας μπαλόνι!
Στο 70ο λεπτό, η ομάδα του Λέτο έφτασε κοντά στην ανατροπή. Όταν ο Θεοδωρίδης έκανε ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και σούταρε από διαγώνια θέση, με τον Βέλιο να λέει «όχι».
Εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι «οδεύει» προς την ισοπαλία, οι Θεσσαλονικείς... μίλησαν την κατάλληλη στιγμή. Στο 89', ο Γκαρέ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, πλάσαρε εύστοχα και διαμόρφωσε το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, με τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν ένα πολύτιμο «διπλό».
Κηφισιά (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρεζ, Μάνσο, Αμπάντα, Βαν Άιμα, Ζολιμπουά, Γιάγκνε (90' Εμπουλά), Ρουκουνάκης, Πόμπο (84' Μπένι), Αντόνισε (84' Ζέρσον Σόουζα), Σαγάλ (73' Κυριόπουλος), Θεοδωρίδης (73' Χριστόπουλος)
Άρης (Μιχάλης Γρηγορίου): Βέλιο, Ρίτσαρντς, Πετρίς, Σούταλο, Φαμπιάνο, Χόνγκλα, Ράτσιτς, Γκαρέ (93' Φαντιγκά), Κουαμέ (93' Γένσεν), Μπρούμα (72' Μπουσαΐντ), Καντεβέρε (72' Ράφα Μιρ)