Το Ιράν έφτασε πολύ κοντά στο 1-1 κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, όμως, το σουτ του Μεχντί Ταρέμι κατέληξε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Ο φορ του Ολυμπιακού ήταν άτυχος στο πρώτο παιχνίδι για το Μουντιάλ του 2026. Μιας και η πολύ ωραία ατομική του ενέργεια με σουτ δεν συνοδεύτηκε με γκολ. Αλλά με... δοκάρι, καθώς, εκεί βρήκε η μπάλα, μετά από το πολύ δυνατό σουτ που έκανε ο έμπειρος κεντρικός επιθετικός στο 23'.
Ο Μεχντί Ταρέμι δεν είναι μόνο ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που υπάρχουν στο Ιράν. Αλλά από τους πιο έμπειρους που υπάρχουν. Οπότε ξέρει πιο καλά από τον καθένα αν πρέπει να πασάρει ή να σουτάρει.
Μεχντί Ταρέμι: Τα κάνει όλα στην επίθεση του Ιράν
Ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού είναι από τους πιο δραστήριους παίκτες του Ιράν στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι αυτός που δεν σταματάει να τρέχει, να πιέζει, να δίνει την μπάλα και ενίοτε να κάνει τη διαφορά όποτε και αν χρειαστεί.