Η Έλσα Ζακεμό θα είναι η αντίπαλος της Σάκκαρη στο Roland Garros - iefimerida.gr

Η Έλσα Ζακεμό θα είναι η αντίπαλος της Σάκκαρη στο Roland Garros

H Mαρία Σάκκαρη
H Mαρία Σάκκαρη / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Roland Garros, απέναντι στη Γαλλίδα, Ελσα Ζακεμό.

Την αντίπαλό της έμαθε η Μαρία Σάκκαρη στη κλήρωση η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Παρίσι.

Η Ελληνίδα τενίστρια, θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο, την 22χρονη Γαλλίδα, Έλσα Ζακεμό, Νο 139 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία μάλιστα πήρε wild card από τους διοργανωτές.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο τενίστριες θα συναντηθούν σε επίσημο παιχνίδι, ενώ σε περίπτωση που η Σάκκαρη καταφέρει και προκριθεί στον 2ο γύρο, θα αντιμετωπίσει πιθανόν την Τσέχα, Καρολίνα Μούχοβα, Νο 14 στον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρια σακκαρη roland garros
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ