Μίλαν: Ο Αμορίμ έκανε παρομοίωση με αεροπορικό δυστύχημα στις... 11 Σεπτεμβρίου [βίντεο] - iefimerida.gr

Μίλαν: Ο Αμορίμ έκανε παρομοίωση με αεροπορικό δυστύχημα στις... 11 Σεπτεμβρίου [βίντεο]

Ο Ρούμπεν Αμορίμ
Ο Ρούμπεν Αμορίμ / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρούμπεν Αμορίμ έγινε viral για το κάκιστο timing της αναφοράς του σε... αεροπορικό δυστύχημα για λόγους μιας ποδοσφαιρικής παρομοίωσης .

Viral για τους λάθος λόγους έγινε ο προπονητής της Μίλαν, Ρούμπεν Αμορίμ! Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους δημοσιογράφους στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με τη Λάτσιο και είχε μία ατυχή στιγμή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ήθελε να κάνει μία παρομοίωση με τις προπονήσεις του και επέλεξε τα «αεροπορικά δυστυχήματα». Το ατυχές της υπόθεσης αφορά την ημερομηνία. Ήταν 11 Σεπτεμβρίου, δηλαδή η μαύρη επέτειος 25 χρόνων από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

Η γκάφα του Αμορίμ

Συγκεκριμένα, ο Ρούμπεν Αμορίμ δήλωσε: «Χρειάζεται να τα πάμε καλύτερα κατά τη διάρκεια κάθε προπόνησης. Είναι όπως τα αεροπορικά δυστυχήματα. Εκεί όπου μαθαίνεις… Εντάξει, αυτή δεν είναι μια καλή σύγκριση, αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Εάν κάτι πάει λάθος, παίρνουμε όλες τις πληροφορίες και τις εφαρμόζουμε στην προπόνηση».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ