Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τουρκία.
Περίοδος αλλαγών είναι (και) αυτή στη Φενέρμπαχτσε, η οποία μπήκε σε νέα κρίση μετά την ισοπαλία με τη Ρόμα, που προηγήθηκε της παραίτησης του Ισμαίλ Καρτάλ.
Η διοίκηση της ομάδας δεν την έκανε δεκτή, όμως η αποχώρηστή του -αργά ή γρήγορα- μοιάζει εξαιρετικά πιθανή. Έτσι, έχουν ξεκινήσει να γράφονται ήδη ονόματα προπονητών, μεταξύ των οποίων είναι και ενός... αγαπημένου του ελληνικού ποδοσφαίρου: του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες μέρες από τον Ολυμπιακό.
Φενέρμπαχτσε: Από τον Κόντε ως τον Μεντιλίμπαρ
Ο Μεντιλίμπαρ είναι, σύμφωνα πάντα με τον Τύπο, ένας από τους προπονητές που βρίκονται στο μπλοκάκι της Φενέρ. Μεταξύ αυτών είναι και ο... διάσημος Αντόνιο Κόντε, ο Βιτσένζο Μοντέλα, ο Βόλκαν Ντεμιρέλ, αλλά και οι Αϊκούτ Κοτσαμάν, Αμπντουλάχ Αβτσί και Σεργκέν Γιαλτσίν.