Με νίκες συνέχισαν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Άρης και προπορεύονται στη βαθμολογία της Super League. Γκέλα για την ΑΕΚ.
Οι δύσκολες αποστολές που είχαν εκτός έδρας οι τρεις μεγάλοι, βρήκαν την ΑΕΚ να την... πατάει στο φινάλε. Ο ΠΑΟΚ έκανε την αρχή, επικρατώντας με ανατροπή του Ατρομήτου στο Περιστέρι, για να συνεχίσει ο Ολυμπιακός που υπέταξε τον Αστέρα AKTOR στην Τρίπολη.
Η ΑΕΚ, όμως, που είχε προηγηθεί με γκολ του Βάργκας, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα, με την Κηφισιά να ισοφαρίζει σε 1-1 και να υποχρεώνει στην πρώτη «γκέλα» τους «κιτρινόμαυρους».
Νωρίτερα, ο Άρης έφτασε και αυτός τις δύο νίκες και τους 6 βαθμούς, ενώ τη Δευτέρα (31/8 - 19:00) κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, τον οποίο υποδέχεται ο Λεβαδειακός.
Η 2η αγωνιστική της Super League
Σάββατο 29/8
Κυριακή 30/8
Δευτέρα 31/8
- Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός (19:30)
Η βαθμολογία της Super League
- ΠΑΟΚ 6
- Παναιτωλικός 6
- Άρης 6
- Ολυμπιακός 6
- ΑΕΚ 4
- ΟΦΗ 3
- Βόλος 1
- Ηρακλής 1
- Παναθηναϊκός 0**
- Κηφισιά 0*
- Ατρόμητος 0
- Καλαμάτα 0
- Αστέρας AKTOR 0
- Λεβαδειακός 0*
*Παιχνίδι λιγότερο
**Δύο παιχνίδια λιγότερα
Η 3η αγωνιστική της Super League
Σάββατο 5/9
- Βόλος - Ολυμπιακός (19:00)
- ΑΕΚ - Άρης (21:00)
Κυριακή 6/9
- Ατρόμητος - Καλαμάτα (19:00)
- ΟΦΗ - Κηφισιά (19:30)
- Λεβαδειακός - Παναιτωλικός (20:00)
- Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (21:30)
Δευτέρα 7/9
- Αστέρας AKTOR - Ηρακλής (18:00)