Παναιτωλικός-Καλαμάτα 2-0: Ρεβάνς για το Κύπελλο και με... όπλο του το Αγρίνιο έκανε το 2/2 [βίντεο] - iefimerida.gr

Παναιτωλικός-Καλαμάτα 2-0: Ρεβάνς για το Κύπελλο και με... όπλο του το Αγρίνιο έκανε το 2/2 [βίντεο]

Παναιτωλικός-Καλαμάτα 2-0: Ρεβάνς για το Κύπελλο και με... όπλο του το Αγρίνιο έκανε το 2/2 [βίντεο]
Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν / Φωτογραφία: INTIME SPORTS / ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 της Καλαμάτας και έκανε το 2/2 στη Super League, υπερασπιζόμενος την έδρα του.

Το Αγρίνιο είναι η δύναμή του. Ο Παναιτωλικός μετά τη νίκη επί του Αστέρα AKTOR, υπέταξε και την Καλαμάτα στο γήπεδό του, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση και μονομαχίες, ο Παναιτωλικός υπερασπίστηκε το προβάδισμα που πήρε από το 26ο λεπτό και πανηγύρισε τη νίκη και πήρε μία άτυπη ρεβάνς από τους Καλαματιανούς, για τον αποκλεισμό από τη League Phase του Κυπέλλου.

Το γκολ του Γκράναθ άνοιξε τον δρόμο στον Παναιτωλικό

Όπως με τον Αστέρα AKTOR, έτσι και με την Καλαμάτα, ο Παναιτωλικός βρήκε γκολ από στημένη φάση. Στο 26ο λεπτό το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μανρίκε, βρήκε αποδέκτη τον Γκράναθ, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μία φάση που ο στόπερ της «Μαύρης Θύελλας», Στρουγγής ήταν εκτός λόγω τραυματισμού στο κεφάλι.

Ο Παναιτωλικός μάλιστα… άγγιξε το δεύτερο γκολ με το διαγώνιο σουτ του Μαυρία στο 45', σε μία φάση που συνεχίστηκε αλλά ο Μεχία στο ριμπάουντ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκέλιο.

Οι παίκτες της Καλαμάτας έψαξαν τρόπο να ισοφαρίσουν, αλλά δεν είχαν κάποια τρομερή στιγμή, παρότι ο Χριστοφιλέας ανακάτεψε την τράπουλα από τον πάγκο.

Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, με ένα ξερό σουτ του Άλεξιτς στο 82' το οποίο κατέληξε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως στην αναπήδησή της, η μπάλα πέρασε τη γραμμή, αλλά γκολ δε μέτρησε μετά από έλεγχο στο VAR.

Το κερασάκι ήρθε στο 90+4', όταν όλη η Καλαμάτα, μαζί με τον Γκέλιο ανέβηκε στην περιοχή του Κουτσερένκο για μια στημένη φάση. Μία κακή εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα χέρια του Κουτσερένκο και αυτός βρήκε γρήγορα τον Σουμά, που σκόραρε προ κενής εστίας για να σφραγίσει το τελικό 2-0.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παναιτωλικός: Κουτσερένκο, Μαυρίας, Γκράναθ, Στάγιτς, Μανρίκε, Κόγιτς, Σατσιάς, Εστέμπαν, Μπάσι, Τζενεπό, Μεχία.

Καλαμάτα: Γκέλιος, Στρούγγης, Ντιαρά, Κατάλντι, Σίγκουρντσον, Αλόνσο, Μορέιρα, Καλουτσικίδης, Χαμζά, Μπονέτο, Ροντρίγκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ