Ο Κωνσταντής Τζολάκης για τρίτο παιχνίδι στην Premier League κράτησε απαραβίαστη την εστία του και η Χαλ συνέχισε αήττητη (0-0) κόντρα στην Άστον Βίλα.
Η ελληνική παροικία στη Χαλ μεγαλώνει, αφού πλέον πέραν του Κωνσταντή Τζολάκη υπάρχει και ο Χρήστος Μουζακίτης. Ο δεύτερος έμεινε στον πάγκο, ο πρώτος κράτησε απαραβίαστη την εστία του για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Άστον Βίλα και το τελικό 0-0 κρατάει την ομάδα του αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές, με επτά βαθμούς.
Η αλήθεια είναι πως αυτήν τη φορά δε χρειάστηκε να επέμβει τόσες φορές, όσες στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Αλλά και πάλι κράτησε όρθια τη Χαλ, που φανερά έπαιξε για το μηδέν στην άμυνα, χωρίς ωστόσο να δεχτεί τεράστια πίεση από την Άστον Βίλα.
Με Τζολάκη να παραμένει... Κέρβερος στους επτά βαθμούς η Χαλ
Με τη Βίλα να κάνει το πρώτο της σουτ στην εστία από το ξεκίνημα της Premier League στο 13ο λεπτό με τον Χέμινγκς, αλλά ο Τζολάκης ήταν εκεί.
Η Χαλ μπορεί να είχε στον νου της την άμυνά της, αλλά βρήκε τις δικές της στιγμές. Ο Μπελούμι στο 65' σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο φινάλε το σουτ του Αλί Σο δεν ήταν ικανό, παρότι από πλεονεκτική θέση, να νικήσει τον Σουζούκι.
Με τη Χαλ να φτάνει νωρίς τους επτά βαθμούς και τον Τζολάκη να έχει σε αυτό μεγάλη συνεισφορά. Ενώ η Βίλα πανηγύρισε τον πρώτο της, φανερά επηρεασμένη από τις μονάδες που έχασε το καλοκαίρι.
ΧΑΛ: Τζολάκης, Κόιλ (64′ Νόρτον-Κούφι), Ατζάγι, Ίγκαν, Μεντί (71′ Χέρινγκτον), Τζάιλς, Γκούρνα-Ντούατ (82′ Χέρτο-Νταλ), Σλάτερ, Μπελούμι (82′ Τσο), Στρουντ (64′ Τόμας), Μακμπέρνι
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Σουζούκι, Κας (85′ Γουάν-Μπισάκα), Λίντελεφ, Μινγκς, Μάατσεν (75′ Ρουτζέρι), Καμαρά, Μπάρκλεϊ, Μαγκίν, Μπουεντία (75′ Γκαρνάτσο), Χέμινγκς (75′ Έντουαρντ), Τζάκσον (85′ Έιμπραχαμ)