Της... ανατροπής στην Bundesliga: Τα κατάφερε η Ντόρτμουντ του Καρέτσα -Απίθανα πράγματα από τη νεοφώτιστη Έλβερσμπεργκ - iefimerida.gr

Της... ανατροπής στην Bundesliga: Τα κατάφερε η Ντόρτμουντ του Καρέτσα -Απίθανα πράγματα από τη νεοφώτιστη Έλβερσμπεργκ

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας στον αγώνα της Ντόρτμουντ με το Αμβούργο στη Bundesliga
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας στον αγώνα της Ντόρτμουντ με το Αμβούργο στην Bundesliga / Φωτογραφία:AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ του Κωνσταντίνου Καρέτσα έκανε το 2/2 στην Bundesliga με τρομερή ανατροπή επί της Χόφενχαϊμ.

Σε μία αγωνιστική στην Bundesliga που είχε δύο σπουδαίες ανατροπές, η Ντόρτμουντ πέτυχε τη μία από αυτές, επιστρέφοντας από το 2-0 της Χόφεχναϊμ για να περάσει με 2-3.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η ανατροπή της αγωνιστικής, μιας και η Έλβερσμπεργκ… τρελαίνει κόσμο, επικρατώντας με 3-4 της Γκλάντμπαχ.

Η ανατροπή της Ντόρτμουντ για το 2/2

Η Ντόρτμουντ ήταν παντελώς απούσα στο πρώτο μέρος, κάτι που οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν απόλυτα.

Στο 45' ο Αντβουλάχου με ένα σουτ έξω από την περιοχή τιμώρησε τους Βεστφαλούς για το 1-0, ενώ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους.

Ο Λέμπερλε με μία τρομερή προσπάθεια και πλασέ στην αριστερή γωνία νίκησε ξανά τον Κόμπελ στο 54' και κάπου εκεί η ομάδα του Κόβατς αφυπνίστηκε.

Ο Γκιρασί μέσα από την περιοχή, μετά από κλέψιμο του Άντον εκτέλεσε για το 2-1 στο 61' και πέντε λεπτά αργότερα, ο Φάμπιο Σίλβα που είχε πάρει τη θέση του Κωνσταντίνου Καρέτσα ισοφάρισε σε 2-2.

Με την απόλυτη ανατροπή να συμβαίνει στο 87', όταν σε ένα παράλληλο γύρισμα, ο Χαϊντάρι με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Γκαντού, Άντον, Μανέ, Ρίερσον, Μπέλιγχαμ, Ενμέτσα, Σβένσον, Καρέτσας, Μπάιερ, Γκιρασί.

Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν, Κουφάλ, Καμπάκ, Χαϊντάρι, Ροτς, Αβντουλάχου, Μπούργκερ, Βίμερ, Νταγκίμ, Λεμπερλέ, Χλόζεκ.

Απίθανα πράγματα από την Έλβερσμπεργκ στο ξεκίνημα της Bundesliga

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Βέρντερ Βρέμης πέτυχε σπουδαία νίκη, επικρατώντας με 3-0 της Λειψίας. Η ομάδα της Βρέμης είχε υποστεί συντριβή στην πρεμιέρα με 4-1 από τη Φράιμπουργκ αλλά πήρε τη ρεβάνς της.

Ενώ η νεοφώτιστη Έλβερσμπεργκ, μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα της και τη νίκη επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, πέτυχε ιστορική ανατροπή στην έδρα της Γκλάντμπαχ. Η Έλβερσμπεργκ ισοφάρισε από το 3-1 του 56ου λεπτού με ένα εκπληκτικό φάουλ του Κάιντελ και στις καθυστερήσεις με το δεύτερο γκολ του Κρατενμάχερ έκανε το απίστευτο 2/2.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στην Bundesliga

Σάββατο 5/9

  • Βέρντερ Βρέμης - Λειψία 3-1
  • Γκλάντμπαχ - Έλβερσμπεργκ 3-4
  • Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ουνιόν Βερολίνου 4-0
  • Πάντερμπορν - Φράιμπουργκ 0-1
  • Χόφενχαϊμ - Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-3
  • Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου (19:30)

Κυριακή 6/9

  • Αμβούργο - Μάιντζ (16:30)
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Άουγκσμπουργκ (18:30)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ