Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μονακό στο Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δίνει το παρών στο ΣΕΦ.
Μετά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Άρη με τον Πανιώνιο, ο Greek Freak θα παρακολουθήσει και το ματς του Ολυμπιακού με τη Μονακό.
Μάλιστα, ο Γιάννης δε θα είναι μόνος του, αλλά θα έχει δίπλα του και τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος… θρύλος του τένις έχει αποδείξει και στο παρελθόν τη μεγάλη του αγάπη για το μπάσκετ, παρακολουθώντας από κοντά αρκετά ματς του Ερυθρού Αστέρα, ενώ έχει βρεθεί τόσο στο ΣΕΦ, όσο και στο Telekom Center Athens, σε ματς του Παναθηναϊκού AKTOR.
Η παράδοση των αστέρων στο Ολυμπιακός - Μονακό
Η σειρά του Ολυμπιακού με τη Μονακό, άλλωστε, έχει μια ιδιαίτερη παράδοση. Το 2022 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε Game 5, το οποίο έμεινε στην ιστορία, όπως είχε αναφέρει και ο Κουίνσι Έισι σε συνέντευξή του στο iefimerida.gr.
Τότε ήταν ο Κέβιν Ντουράντ και η Έμα Στόουν, δίπλα στον Γιώργο Λάνθιμο είχαν δει από κοντά το πέμπτο παιχνίδι εκείνης της σειράς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίρνει τη θέση του στο αποψινό Game 2.