Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγόρασε έπαυλη 13,5 εκατ. δολαρίων στο Μαϊάμι -Οκτώ υπνοδωμάτια και 10 μπάνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγόρασε έπαυλη 13,5 εκατ. δολαρίων στο Μαϊάμι -Οκτώ υπνοδωμάτια και 10 μπάνια [εικόνες]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου των Χιτ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη συνέντευξη Τύπου των Χιτ / Twitter
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΑΚΑΣ
Χρήστος Μπατάκας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για τη νέα ζωή του στο Μαϊάμι και απέκτησε μία εντυπωσιακή έπαυλη στη Νότια Φλόριντα, αξίας περίπου 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτέλεσε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της εφετινής off-season του NBA, με το πολυαναμενόμενο trade να τον οδηγεί από τους Μιλγουόκι Μπακς στους Μαϊάμι Χιτ. Ο «Greek Freak» ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και μαζί με την αλλαγή ομάδας φρόντισε να τακτοποιήσει και ένα σημαντικό ζήτημα εκτός παρκέ: τη νέα κατοικία του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δύο φορές MVP του NBA επένδυσε περισσότερα από 13.000.000 δολάρια για την αγορά μιας πολυτελούς έπαυλης στο Pinecrest της Νότιας Φλόριντα, η οποία θα αποτελέσει τη νέα βάση για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η εντυπωσιακή έπαυλη των 13,5 εκατ. δολαρίων στο Μαϊάμι

Σύμφωνα με το «The Real Deal», η ολοκαίνουργια κατοικία διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια και δέκα μπάνια, ενώ οι ανέσεις της παραπέμπουν περισσότερο σε πολυτελές θέρετρο παρά σε ένα απλό σπίτι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στους χώρους της υπάρχουν media rooms, πισίνα, τζακούζι και ανεξάρτητος ξενώνας, ενώ η κατοικία εκτείνεται σε περίπου 1.115 τετραγωνικά μέτρα. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο περίπου τεσσάρων στρεμμάτων στο Pinecrest, μία από τις πλέον περιζήτητες περιοχές στη Νότια Φλόριντα.

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το deal που έκανε ο Αντετοκούνμπο για την απόκτησή της. Η αρχική ζητούμενη τιμή της έπαυλης ανερχόταν στα 16,3 εκατομμύρια δολάρια, με τον 31χρονο σούπερ σταρ να την αποκτά περίπου 2,8 εκατομμύρια χαμηλότερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει, μάλιστα, ακόμη μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που συνδέει το νέο σπίτι του Αντετοκούνμπο με το trade που τον έφερε στο Μαϊάμι. Η έπαυλη βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την παλιά κατοικία του Τάιλερ Χίρο, ο οποίος ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή και μετακόμισε στο Μιλγουόκι στο πλαίσιο της μεγάλης ανταλλαγής.

Ο Έλληνας σταρ μπορεί να περιμένει ακόμη το πρώτο επίσημο παιχνίδι του με τη φανέλα των Χιτ, ωστόσο η νέα ζωή του στη Φλόριντα έχει ήδη ξεκινήσει. Και ο μεγάλος στόχος παραμένει ένας: να οδηγήσει το Μαϊάμι στην κορυφή και να προσθέσει το δεύτερο δαχτυλίδι πρωταθλητή στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ