Bundesliga: Ισοπαλία με πολλά γκολ για Μπάγερν και Χάιντενχαϊμ - «Έσωσε» την θέση της στην τετράδα στο φινάλε η Στουτγκάρδη - iefimerida.gr

Bundesliga: Ισοπαλία με πολλά γκολ για Μπάγερν και Χάιντενχαϊμ - «Έσωσε» την θέση της στην τετράδα στο φινάλε η Στουτγκάρδη

mpagern-xaintenxaim-mpountesliga
Στιγμιότυπο από το Μπάγερν Μονάχου - Χάιντενχαϊμ / Φωτογραφία / FC Bayern Twitter
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΣΤΑΣ

Πολλά γκολ και θέαμα είχε να παρουσιάσει η 32η αγωνιστική της Bundesliga.

Δύο «στροφές» πριν το τέλος, η Bundesliga είχε να παρουσιάσει μία αγωνιστική με γκολ, θέαμα και συγκινήσεις. Ισόπαλες στην «μάχη» που δίνουν για την τετράδα αναδείχθηκαν Χόφενχαϊμ και Στουτγκάρδη. Εκτός έδρας βαθμός για την Χάιντενχαϊμ κόντρα στην αδιάφορη Μπάγερν Μονάχου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Bundesliga: «Μοίρασαν» θέαμα Μπάγερν Μονάχου και Χάιντενχαϊμ

Στο παιχνίδι της «Allianz Arena» μεταξύ της - ήδη - πρωταθλήτριας Μπάγερν και της Χάιντενχαϊμ που... καίγεται για βαθμούς, το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα «χορταστικό». Η ουραγός της βαθμολογίας προηγήθηκε με δύο γκολ χάρις στα τέρματα των Ζιβζιβάντζε και και Ντίνκτσι, πριν ο Γκορέτσκα με δύο προσωπικά του γκολ φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Ζιβζιβάντζε σκόραρε και πάλι στο 73', με τον Μάικλ Ολίσε να λέει την τελευταία «λέξη» με... buzzer beater στο 90+10', δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ισόπαλες Χόφενχαιμ και Στουτγκάρδη στην «μάχη» για την έξοδο στο Champions League

Η Χόφενχαϊμ ήταν πολύ κοντά στο να πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη στην «μάχη» που δίνει για την είσοδο στην τετράδα, αλλά η Στουτγκάρδη της χάλασε το... πάρτι, διατηρώντας (έστω και στην ισοβαθμία) το προβάδισμα για την έξοδο στο Champions League.

Δύο γκολ του Κράμαριτς και ένα του Τουρέ είχαν δώσει το προβάδισμα με 3-1 στους γηπεδούχους (είχε ισοφαρίσει προσωρινά με Φούχριχ η Στουτγκάρδη), ωστόσο η τελευταία λέξη ανήκε στην κυπελλούχο Γερμανίας, η οποία «επέστρεψε» και έκανε το 3-3 με τους Ντεμίροβιτς και Τομάς, διατηρώντας θέση στην τετράδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, το Αμβούργο (1-2) και η Άουγκσμπουργκ (1-3) πανηγύρισαν «διπλά» στις έδρες των Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Βέρντερ Βρέμης αντίστοιχα. Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν Ουνιόν Βερολίνου και Κολωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ