Βινίσιους Τζούνιορ: Χορεύει σάμπα και σκοράρει- Δίπλα σε μύθους της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το νέο του κατόρθωμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Βινίσιους Τζούνιορ: Χορεύει σάμπα και σκοράρει- Δίπλα σε μύθους της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το νέο του κατόρθωμα [βίντεο]

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έχει γίνει... ένα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κάτι που φαίνεται και από τα νούμερά του πλέον
Ο Βινίσιους Τζούνιορ έχει γίνει... ένα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κάτι που φαίνεται και από τα νούμερά του πλέον / Φωτογραφία : AP
ΘΕΜΗΣ ΛΙΟΥΔΑΚΗΣ

Ο Βινίσιους Τζούνιορ για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν έφτασε τα 20+ γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι που έχουν πετύχει ελάχιστοι παίκτες για χάρη της «βασίλισσας».

Μέσα σε αυτούς είναι μύθοι, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ραούλ και ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Το τελευταίο «θύμα» του Βραζιλιάνου εξτρέμ ήταν η Εσπανιόλ, όπου χάρη στα δύο δικά του γκολ οι Μαδριλένοι επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 2-0 και έτσι δεν άφησαν την Μπαρτσελόνα να κατακτήσει από τώρα το πρωτάθλημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι παίκτες του Χάνσι Φλικ χρειάζονται μόνο μία νίκη. Το επόμενο εντός έδρας ματς τους είναι με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Βινίσιους Τζούνιορ. Για να δούμε αν ο Βραζιλιάνος μπορεί με τα γκολ και τις ντρίμπλες του να προκαλέσει τριγμούς και προβλήματα στην άμυνα των Καταλανών.

Βινίσιους Τζούνιορ: Μπήκε σε ένα πολύ... κλειστό κλαμπ με θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης

Κατά καιρούς του έχει ασκηθεί σκληρή κριτική. Παρόλα αυτά ακόμα και έτσι ο Βινίσιους Τζούνιορ έβρισκε τους τρόπους και τους λόγους για να γίνεται καλύτερος. Για να προχωράει μπροστά και να βοηθάει με τα γκολ του όσο το δυνατόν περισσότερο τόσο τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και τους συμπαίκτες του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάπως έτσι και χωρίς μεγάλα λόγια ή φανφάρες άφησε τα γκολ του να κάνουν όλη την «κουβέντα». Χάρη στα δύο πρόσφατα που σημείωσε στο εκτός έδρας ματς των «μερένχες» με την Εσπανιόλ έφτασε για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν τα 20+ τέρματα. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ωστόσο, σημαίνει ακόμα περισσότερα αν σκεφτεί και αναλογιστεί κανείς ότι στην ιστορία των «μερένχες» το έχουν καταφέρει στο παρελθόν ακόμη επτά σαν αυτόν.

Τα ονόματα είναι λίγα, αλλά είναι θρυλικά, αφού σε αυτή τη λίστα βρίσκονται μεταξύ άλλων εκείνα των: Φέρεντς Πούσκας, Αλφρέδο Ντι Στέφανο, Ραούλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά, Ούγκο Σάντσες και Παΐνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ