Όπως αναφέρει το «Resto del Carlino», ο Άρης προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ στον Ματ Μόργκαν προκειμένου να τον εντάξει στο ρόστερ του.
Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Βασίλη Σπανούλη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, οι μεταγραφικές «μηχανές» των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης δουλεύουν... στο φουλ.
Ήδη ανακοινώθηκε η απόκτηση του Έι Τζέι Λίντελ για την θέση των φόργουορντ, ενώ και άλλες υποθέσεις μοιάζουν «κλεισμένες».
Σημερινό δημοσίευμα, μάλιστα, κάνει λόγο για ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Άρης για την απόκτηση του Ματ Μόργκαν, στον οποίο προσφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ συνολικές απολαβές.
Άρης, μεταγραφές: Όσα αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα για τον Ματ Μόργκαν
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Resto del Carlino», οι Θεσσαλονικείς προσφέρουν συμβόλαιο δύο ετών με συνολικές απολαβές δύο εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξει στην «φαρέτρα» του Βασίλη Σπανούλη.
Το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ λήγει στις 30 Ιουνίου και - όπως όλα δείχνουν - δεν θα ανανεωθεί, γεγονός που πιθανώς επηρεάζει η άψιξη του νέου προπονητή των Ιταλών, Μούμπρου.
Την περασμένη σεζόν, ο Μόργκαν πραγματοποίησε 34 συμμετοχές στην Euroleague με την φανέλα της Βίρτους Μπολόνια, «καταγράφοντας» 13.5 πόντους και 2.2 ασίστ κατά μέσο όρο.
Αναλυτικά το ιταλικό δημοσίευμα:
«Η υπόθεση του Ματ Μόργκαν, ωστόσο, έχει πάρει νέα τροπή. Ο Άρης , ο οποίος επιχειρεί να χτίσει ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο πρότζεκτ, έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Τις τελευταίες εβδομάδες, οι Θεσσαλονικείς εμπιστεύτηκαν τα ηνία της ομάδας στον Βασίλη Σπανούλη και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν καταθέσει στον παίκτη μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση διάρκειας δύο ετών, συνολικής αξίας δύο εκατομμυρίων ευρώ, με στόχο να τον πείσουν να αφήσει την Μπολόνια και τους «Δύο Πύργους»».