Άρης και Πανασερραϊκός έμειναν στο 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Άρης φιλοξένησε τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 15ο λεπτό, όταν ο Μόντσου εκτέλεσε το φάουλ, ο Άλβαρο πήρε τη μπάλα, έκανε το πλασέ με το αριστερό, αλλά δεν κατάφερε να την στείλει εντός εστίας.
Ο Πανσερραϊκός απάντησε στο 17΄με τον Ντε Μάρκο να κάνει το σουτ μετά από το φάουλ του Μπανζάκι, η μπάλα όμως πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι.
Στη συνέχεια ο Άρης είχε καλές ευκαιρίες τόσο στο 24' όταν ο Μορουτσάν έδωσε στον Μόντσου, εκείνος πλάσαρε με το δεξί, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, όσο και στο 29', με τον Άλβαρο να αστοχεί με κεφαλιά.
Το γκολ που έψαχναν οι Θεσσαλονικείς ήρθε στο 44', όταν ο Τεχέρο έκανε μία πολύ καλή σέντρα από δεξιά και ο Μόντσου με κεφαλιά νίκησε τον Τιναλίνι για το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50', ο Πανσερραϊκός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Γκριν έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ιβάν πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 1-1.
Ο Άρης απείλησε με τον Τεχέρο στο 58', ο Τιναλίνι όμως έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 72' είχε ακόμα μία μεγάλη φάση, με τον Μισεουί να πλασάρει και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει.
Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλησαν τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης, μέχρι το 90+4' όπου ο Γιαννιώτας έκανε το σουτ με το αριστερό, αλλά ο Τιναλίνι απομάκρυνε για ακόμα μία φορά και το ματς έληξε με 1-1.
ΑΡΗΣ: Διούδης, Τεχέρο, Φαμπιάνο, Άλβαρο, Φρίντεκ, Ράτσιτς, Γαλανόπουλος (84′ Παναγίδης), Μόντου, Ντούντου (64′ Γιαννιώτας), Μορουτσάν (64′ Μισεουΐ), Μορόν.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τιναλίνι, Λύρατζης, Γκελασβίλι (75′ Καρασαλίδης), Βερνόν, Τσαούσης (83′ Δοϊρανλής), Λιάσος, Ρούμιαντσεβ (63′ Μάρας), Νούνελι (63′ Φαλέ), Γκριν, Μπανζάκι (83′ Κάλινιν), Ιβάν.