Μπορεί η Πλεύση Ελευθερίας να μετρά μόλις πέντε βουλευτές στην ΚΟ, όμως η Ζωή Κωνσταντοπούλου στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας, μετά και την ανεξαρτητοποίηση της Ελένης Καραγεωργοπούλου.
Ειδικότερα, σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι έπειτα από το «χθεσινό περιστατικό», το κόμμα της «συνεχίζει να απαντά με ομαδική δουλειά και πίστη στον αγώνα για Δικαιοσύνη, για Αλήθεια, για Δημοκρατία, Μαζί με όλους τους πολίτες της χώρας».
«Τα μικρά ή μεγάλα χτυπήματα, από όπου κι αν προέρχονται, μας δίνουν νέα δύναμη για τον αγώνα μας, μαζί με όλους εσάς», προσθέτει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, καταλήγοντας ότι «η αγάπη στο τέλος θα νικήσει».
Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την ανεξαρτητοποίηση της Ελένης Καραγεωργοπούλου
«Σχετικά με το χθεσινό περιστατικό, η Πλεύση Ελευθερίας συνεχίζει να απαντά με ομαδική δουλειά και πίστη στον αγώνα για Δικαιοσύνη, για Αλήθεια, για Δημοκρατία, Μαζί με όλους τους πολίτες της χώρας.
Τα μικρά ή μεγάλα χτυπήματα, από όπου κι αν προέρχονται, μας δίνουν νέα δύναμη για τον αγώνα μας, μαζί με όλους εσάς. Η αγάπη στο τέλος θα νικήσει».