Θάνος Πλεύρης: «Ψεύτες σβήστε» -Διαψεύδει δημοσίευμα για κατηγορίες από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία σε βάρος του - iefimerida.gr

Θάνος Πλεύρης: «Ψεύτες σβήστε» -Διαψεύδει δημοσίευμα για κατηγορίες από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία σε βάρος του

Ο Θάνος Πλεύρης στη Βουλή
Ο Θάνος Πλεύρης / Φωτογραφία: intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη φράση «ψεύτες σβήστε» ο Θάνος Πλεύρης διαψεύδει δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δικογραφία που τον αφορά σχετικά με την περίοδο του Κορωνοϊού, δημοσιεύοντας το πραγματικό περιεχόμενό της.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, σε ανάρτηση δημοσίευσε απόσπασμα της δικογραφίας που έφτασε στη Βουλή, η οποία, όπως φαίνεται από τα έγγραφα, αφορά μήνυση για υπηρεσιακό ζήτημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας. Τότε, υπάλληλος του υπουργείου κατέθεσε μήνυση στον υπουργό επειδή δεν άσκησε ποινική δίωξη σε άλλον υπάλληλο, όπως μαρτυρούν και τα έγγραφα που δημοσιεύει, διαψεύδοντας έτσι δημοσίευμα που έκανε λόγο για κατηγορία από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για την περίοδο της πανδημίας.

Η ανάρτηση Πλεύρη

«Η διαβίβαση της δικογραφίας που είναι από την εισαγγελία πρωτοδικών και το σκέλος που με αφορά και προκύπτει ότι υπάλληλος με κατηγορεί γιατί δεν έκανα πειθαρχική δίωξη σε άλλον υπάλληλο.

Καμία κατηγορία από Ευρωπαία Εισαγγελία, καμία κατηγορία για πανδημία. Ψεύτες σβήστε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θάνος Πλεύρης δικογραφία διάψευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ