Συλλυπητήρια Τασούλα προς τον βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος - iefimerida.gr

Συλλυπητήρια Τασούλα προς τον βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Ο ΠτΔ Κωνσταντίνος Τασούλας
Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα προς τον βασιλιά της Ισπανίας Φίλιππο ΣΤ'.

Ο ΠτΔ εξέφρασε εκ μέρους του ελληνικού λαού, και του ιδίου προσωπικά, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τα θύματα του χθεσινού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην Ανδαλουσία.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του κ. Τασούλα

Ειδικότερα, στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο κ. Τασούλας αναφέρει:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που έλαβε χώρα χθες στην Ισπανία, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών και τον τραυματισμό πολλών ακόμη.

Εκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας και του ελληνικού λαού, θα ήθελα να εκφράσω προς τη Μεγαλειότητά Σας, προς τον λαό της Ισπανίας και προς τις οικογένειες των θυμάτων τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τη βαθύτατη συμπαράστασή μου. Οι σκέψεις μας συνοδεύουν, επίσης, τους τραυματίες, στους οποίους εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ