Σε Βουλγαρία και Μαυροβούνιο την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Το πρόγραμμα των συναντήσεων - iefimerida.gr

Σε Βουλγαρία και Μαυροβούνιο την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Το πρόγραμμα των συναντήσεων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια θα μεταβεί την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 11.00 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Rumen Radev. Θα ακολουθήσει διευρυμένη συνάντηση των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Στη συνέχεια οι δύο ηγέτες θα πραγματοποιήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Ακολούθως, θα μεταβεί στο Τίβατ του Μαυροβουνίου, όπου θα παρακαθήσει σε δείπνο που παραθέτει ο Πρόεδρος του Μαυροβουνίου Jakov Milatović σε ηγέτες της ΕΕ και ηγέτες των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων με αφορμή τους εορτασμούς για την εθνική επέτειο του Μαυροβουνίου, παραμονή της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης Βουλγαρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ