Νίκος Χαρδαλιάς: Το τελευταίο αντίο στον πατέρα του -Συγγενείς, φίλοι και πολιτικοί στην κηδεία -Εικόνες & βίντεο - iefimerida.gr

Νίκος Χαρδαλιάς: Το τελευταίο αντίο στον πατέρα του -Συγγενείς, φίλοι και πολιτικοί στην κηδεία -Εικόνες & βίντεο

οικογένεια Νίκος Χαρδαλιάς κηδεία πατέρα του
Ο Νίκος Χαρδαλιάς με την οικογένειά του στην κηδεία του πατέρα του /IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησε τον πατέρα του, περιστοιχισμένος από την οικογένειά του, φίλους και γνωστούς, ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο περιφερειάρχης Αττικής θρηνεί την απώλεια του πατέρα του, ο οποίος θα ταφεί στην Αμφιλοχία, καθώς αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία. Νωρίτερα, ο κ. Χαρδαλιάς και οι οικείοι του, βρέθηκαν στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Καρέα, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία, πριν αναχωρήσει η πομπή για την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο πένθος του Νίκου Χαρδαλιά συμπαραστάθηκαν μέλη της κυβέρνησης, της τοπικής αυτοδιοίκησης και βουλευτές. Μεταξύ αυτών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης, ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου, ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε ενημερώσει για την πρόθεση της οικογένειας να ταφεί ο πατέρας του «στην λατρεμένη του Αμφιλοχία, την γαλήνια πύλη του Αμβρακικού (όπως με υπερηφάνια την αποκαλούσε), όπου εκεί στο Κοιμητήριο της πόλης, δίπλα στην Εκκλησιά του Ταξιάρχη στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί η ταφή του, όπως άλλωστε ήταν και η τελευταία του επιθυμία. Ο πατέρας μας ήθελε να ταφεί δίπλα στον πατέρα του και παππού μας Νίκο και να ξεκουραστεί στην γη της Αιτωλοακαρνανίας που τόσο αγάπησε από τα παιδικά και μαθητικά του χρόνια».

Δείτε φωτογραφίες

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δέχεται συλλυπητήρια
Ο Νίκος Χαρδαλιάς δέχεται συλλυπητήρια
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κεραμέως, Χατζηδάκης, Σπανάκης
Κεραμέως, Χατζηδάκης, Σπανάκης
Ο εκλιπών
Ο εκλιπών
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης

Φωτογραφίες: Intime/Λιάκος Γιάννης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Χαρδαλιάς κηδεία Πατέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ