Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα σε Βιολογία και Κοινωνιολογία | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ | iefimerida.gr

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα σε Βιολογία και Κοινωνιολογία

Πανελλήνιες 2020
Πανελλήνιες 2020 / Φωτογραφία: INTIMENEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα μαθήματα της Βιολογίας και της Κοινωνιολογίας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020, στην τρίτη κατά σειρά ημέρα της εξέτασής τους.

Οι εξετάσεις των Πανελληνίων 2020 για τα ΓΕΛ συνεχίστηκαν σήμερα με μαθήματα κατεύθυνσης.

Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020 της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας με το νέο σύστημα εξετάστηκαν στη Βιολογία, ενώ στη Βιολογία εξετάστηκαν και οι υποψήφιοι με το παλαιό σύστημα (Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού).

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα της Βιολογίας (νέο σύστημα)

Δείτε τα θέματα της Βιολογίας στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων με το νέο σύστημα στις Πανελλήνιες 2020.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στην Κοινωνιολογία (νέο σύστημα)

Την ίδια ώρα οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020 της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν στο μάθημα της Κοινωνιολογίας.

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στη Βιολογία Γενικής Παιδείας (παλαιό σύστημα, ημερήσια ΓΕΛ)

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στη Βιολογία Γενικής Παιδείας (παλαιό σύστημα, εσπερινά ΓΕΛ)

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού (παλαιό σύστημα, ημερήσια ΓΕΛ)

Τα θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού των φετινών Πανελλήνιων Εξετάσεων για τους υποψήφιους των Γενικών Ημερήσιων Λυκείων με το παλαιό σύστημα.

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού (παλαιό σύστημα, εσπερινά ΓΕΛ)

Τα θέματα της Βιολογίας Προσανατολισμού των φετινών Πανελλήνιων Εξετάσεων για τους υποψήφιους των Γενικών Εσπερινών Λυκείων με το παλαιό σύστημα.

Η «πρεμιέρα» για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είχε γίνει με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (δείτε τις απαντήσεις στα θέματα εδώ), ενώ ακολούθησαν τα Αρχαία και τα Μαθηματικά (οι απαντήσεις στα θέματα εδώ), ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ