Στο Ελεύθερο Σχέδιο εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2025.
Έπονται οι εξετάσεις στο Γραμμικό Σχέδιο (Παρασκευή 20 Ιουνίου), στα μαθήματα της Μουσικής Αντίληψης, Θεωρίας και Αρμονίας (Σάββατο 21 Ιουνίου), της Μουσικής Εκτέλεσης και Ερμηνείας (Δευτέρα 23 Ιουνίου).
Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν με την εξέταση στα Γαλλικά (Τρίτη 24 Ιουνίου) και τα Ιταλικά (Τετάρτη 25 Ιουνίου).
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών είναι τρεις (3) ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες. Για το μουσικό μάθημα Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 4΄ έως 6΄ λεπτά ανά υποψήφιο, ενώ για το μουσικό μάθημα Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία, η εξέταση συνολικά έχει διάρκεια τρεις (3) ώρες και 30΄ λεπτά.
Πανελλαδικές Εξετάσεις-Τα θέματα στο Ελεύθερο Σχέδιο
Δείτε εδώ τα θέματα στο Ελεύθερο Σχέδιο
Δείτε εδώ τα ζητούμενα στο Ελεύθερο Σχέδιο