Από το στόμα του Αλέξη, στου Θεού τ’ αυτί!

Να είναι έτος... αλλαγής το 2019, εύχονται στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα τους οι ΣΥΡΙΖΑαίοι!

Μακάρι -αν και μάλλον διαφορετικά βλέπουν αυτοί την «αλλαγή» απ’ ότι οι υπόλοιποι Έλληνες.

Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι ξαφνικά απέκτησαν αίσθηση του χιούμορ (και της πραγματικότητας, την οποία απεχθάνονται...) και στην δύση της διακυβέρνησης τους είπαν να χαιρετίσουν χρονιάρες μέρες την... αποχώρησή τους, ευχόμενοι μάλιστα μεγαλόκαρδα και «αλλαγή» στην κοινωνία, να ζήσουν δηλαδή και κάτι διαφορετικό από τους ίδιους! Επιτέλους...

Επειδή όμως το παρελθόν τους και το αποτύπωμα που αφήνουν πίσω τους δεν συνηγορεί για το χιούμορ τους, μάλλον κλέβοντας (εκτός των άλλων...) και το ιστορικό σύνθημα του ΠΑΣΟΚ, υπόσχονται «αλλαγή» με τους ίδιους στην τιμονιέρα!

Ας πούμε, τις... «αυταπάτες» τους, να τις εξελίξουν σε πραγματικές απάτες! Σαν αυτή που έστησαν (Θεέ μου ξεφτίλα!) με τα... «εγκαίνια» του μετρό στην Θεσσαλονίκη, χωρίς συρμούς και επιβάτες (αυτοί θα έρθουν μετά τ0 2020!), αλλά με... εκδοτήρια εισιτηρίων «πέτσινα», έτοιμα λες για να λειτουργήσουν! Που δεν... αποκλείεται κι’ όλας, κάποιος φωτεινός εγκέφαλος να προτείνει ν’ αρχίσουν από τώρα να πουλάνε με... οψιόν εισιτήρια. Στις εισπράξεις, έχουν αποδειχθεί μανούλες!

Αφού... απεκατέστησαν τις συντάξεις, πήγαν τον κατώτατο μισθό εκεί που τον υπόσχονταν (αρχικά, «αμέσως», στα 751 ευρώ, και μέσα στην πρώτη τους θητεία στα 1.100...), έσβησαν τα δάνεια («κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»), κατήργησαν τον ΕΝΦΙΑ, κατήργησαν το «Ματχάουζεν» στην Αμυγδαλέζα και φύτρωσαν ανά την Ελλάδα «Μόριες» του αίσχους και της απανθρωπιάς.... Αφήστε. Σε πιάνει τρέλα να αναλογίζεσαι τα ψέμματα και τις απατεωνιές τους.

Αφού λοιπόν τα «έδεσαν» όλα αυτά (α, αφού.... άλλαξαν και το Σύνταγμα, οραματιζόμενοι ένα νέο που -επιτέλους- εκτός από την κυβέρνηση θα τους εξασφάλιζε και την απόλυτη εξουσία, να μην κλαίει κάθε τόσο και η κ. Μπαζιάνα...), τώρα υπόσχονται και την...αλλαγή!

Ας μην τους στενοχωρήσουμε, μέρες που’ ναι. Ας τους ευχηθούμε από καρδιάς και ας τους υποσχεθούμε με ειλικρίνεια, πως το 2019 θα είναι (θα φροντίσουμε να είναι...) η χρονιά της Μεγάλης Αλλαγής!

Χρόνια Καλά, ευχές για ένα 2019 πιο αισιόδοξο και ευρύχωρο στην ελπίδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ