ΗΠΑ: Αύξηση άνω του 5% στην τιμή του αμερικανικού αργού - Στα 84,34 δολάρια/βαρέλι έφτασε το Μπρεντ - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Αύξηση άνω του 5% στην τιμή του αμερικανικού αργού - Στα 84,34 δολάρια/βαρέλι έφτασε το Μπρεντ

Εξόρυξη πετρελαίου
Εξόρυξη πετρελαίου / Φωτογραφία αρχείου: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τιμή του αμερικανικού αργού καταγράφει αύξηση άνω του 5% σήμερα, φτάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο, καθώς η επιδείνωση της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή απειλεί τον παγκόσμιο ανεφοδιασμό.

Γύρω στις 17.30 (ώρα Ελλάδας) η τιμή του αμερικανικού πετρελαίου WTI είχε φτάσει στα 78,64 δολάρια το βαρέλι (+5,33%) ενώ λίγο νωρίτερα έφτασε και τα 78,88 δολάρια, στο υψηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο του 2025.

Την ίδια ώρα το πετρέλαιο Μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας έφτασε τα 84,34 δολάρια το βαρέλι, καταγράφοντας αύξηση 3,61%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ αργό μπρεντ Μέση Ανατολή ΠΟΛΕΜΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ