Ζέττα Μακρή: Ατυχής επιλογή ο διορισμός Τομπούλογλου - iefimerida.gr

Ζέττα Μακρή: Ατυχής επιλογή ο διορισμός Τομπούλογλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την υπόθεση Τομπούλογλου τοποθετήθηκε η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή, η οποία καταδίκασε με την σειρά της τις φερόμενες ως εκβιαστικές πρακτικές του προέδρου του Αγλαΐα Κυριαοκού και έκανε λόγο για ατυχής επιλογή.

«Νομίζω ότι αυτό το οποίο προέχει είναι να καταδικάσουμε απερίφραστα, κατηγορηματικά μία τέτοια συμπεριφορά και, μετά να αναδείξουμε ποιος έχει την ευθύνη της επιλογής», δήλωσε στο Mega η κ. Μακρή, υπογραμμίζοντας ότι έγινε μία ατυχής επιλογή.

Μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Υγείας ανέφερε: «Ολοι μας είτε ως πολίτες, όταν επιλέγουμε πολιτικά πρόσωπα για οποιοδήποτε αξίωμα είτε ως πολιτικοί, όταν έχουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε συνεργάτες, καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί, πιο αυστηροί, να μην συγχωρούμε και να ψάχνουμε πολύ πιο ουσιαστική συμπεριφορά».

φωτογραφία: eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ