Στα άδυτα του πιο διάσημου μπαρ όπου ακόμα και ο Τζον Κένεντι περίμενε στην ουρά για να τα πιει με τη Μαντόνα και τον Γουόρχολ [εικόνες] - iefimerida.gr

Στα άδυτα του πιο διάσημου μπαρ όπου ακόμα και ο Τζον Κένεντι περίμενε στην ουρά για να τα πιει με τη Μαντόνα και τον Γουόρχολ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η εποχή της ευμάρειας του Area bar να κράτησε λίγο, ωστόσο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα αποτέλεσε το πιο trendy club του Μανχάταν με πλήθος ξέφρενων γλετζέδων να σχηματίζουν ουρές απ' έξω.

Οποιαδήποτε χρονική στιγμή, μπορούσε να εντοπίσει κανείς τη Μαντόνα να πίνει μαζί με τον Άντι Γουόρχολ, τον Στινγκ και την Γκρέις Τζόουνς. Το μπαρ ήταν τόσο δημοφιλές ώστε ακόμα και ο Τζόν Φ. Κένεντι περίμενε στην ουρά με το πλήθος.

Κάθε έξι εβδομάδες από τη στιγμή που άνοιξε το 1983, οι ιδιοκτήτες του άλλαζαν εντελώς τη διακόσμησή του μετατρέποντάς το σε μια γκαλερί τέχνης. Από ζωντανούς καρχαρίες που κολυμπούσαν σε δεξαμενές μέχρι πίδακες φωτιάς, τα θέματα κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα θρησκείας, φύλου, φυσικής ιστορίας και μόδας.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί και καλλιτέχνες αναμιγνύονταν με τραπεζίτες της Wall Street και fashionistas.


Ο Kenny Baird σερβίρει κοκτέιλ σε μια σούπα αλφαβήτου


Η Sandra Bernhard δείχνει την αγάπη της για τις μηχανές


Η Μαντόνα μένοντας λίγα τετράγωνα πιο κάτω ήταν συχνός θαμώνας


Το πλήθος που περίμενε απ' έξω


Ο Matt Dillon με τον σκηνοθέτη Francis Ford Coppola


Η Cher με τον συνιδρυτή Shawn Hausman

Ο Calvin Klein με τον Tommy Street και μια κουκουβάγια

Η Bernard-Zette ντυμένη ως Doris Farnsworth με τον Andy Warhol

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαρ Μανχάταν Άντι Γουόρχολ Μαντόνα Area
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ