Για πόσα εκατομμύρια ευρώ πούλησε η Αθηνά Ωνάση τον Σκορπιό - iefimerida.gr

Για πόσα εκατομμύρια ευρώ πούλησε η Αθηνά Ωνάση τον Σκορπιό

Για πόσα εκατομμύρια ευρώ πούλησε η Αθηνά Ωνάση τον Σκορπιό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες ότι η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση πούλησε σε Ρώσο μεγιστάνα τον θρυλικό Σκορπιό, η Daily Mail πάει το ρεπορτάζ της ένα βήμα παρακάτω και αποκαλύπτει και το ποσό που εισέπραξε η Αθηνά από την πώλησή του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Daily Mail η «Χρυσή Κληρονόμος» πούλησε αντί 130 εκατ. ευρώ «το ελληνικό νησί που ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρεύτηκε την Τζάκι Κένεντι» και το οποίο είχε αγοράσει ο μεγιστάνας το 1962 έναντι 3,5 εκατ. δραχμών.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σκορπιός πέρασε στην Αθηνά το 1988, μετά τον ακαριαίο θάνατο της Χριστίνας από καρδιακό επεισόδιο. Όσον αφορά το νησί έχουν γίνει συζητήσεις για αγοραπωλησία και στο παρελθόν, αλλά δεν κατέληξαν κάπου. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν ήταν η Μαντόνα, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζιόρτζιο Αρμάνι» αναφέρει στο δημοσίευμά της η Daily Mail.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ