Παπανδρέου για Προανακριτική: Θα δω τι θα κάνω – ΝΔ: Κάνε ότι θέλεις - iefimerida.gr

Παπανδρέου για Προανακριτική: Θα δω τι θα κάνω – ΝΔ: Κάνε ότι θέλεις

Παπανδρέου για Προανακριτική: Θα δω τι θα κάνω – ΝΔ: Κάνε ότι θέλεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μύλος επικρατεί με την υπόθεση της εμφάνισης του Γιώργου Παπανδρέου ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής της βουλής που ερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», καθώς ναι μεν οι βουλευτές ζήτησαν την αυτοπρόσωπη παρουσία του τις επόμενες ημέρες, ωστόσο, άγνωστο παραμένει εάν ο ίδιος θα παραστεί.

Τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής, έπειτα από ψηφοφορία, αποφάσισαν να καλέσουν τον πρώην πρωθυπουργό να καταθέσει αυτοπροσώπως στη βουλή, καθώς έκριναν ότι το υπόμνημα δεν κάλυψε όλες τις απορίες τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά Παπανδρέου τονίζεται πως θα περιμένει πρώτα να του πάει το χαρτί και μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει, ενώ η Νέα Δημοκρατία φέρεται να του «κλείνει το μάτι».

Από την Συγγρού διαρρέεται πως αν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν πάει στην Προανακριτική δεν θα επιμείνει σε περαιτέρω δράση.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν τρεις τρόποι για να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ:

  1. να κληθεί να προσέλθει αυτοπροσώπως,
  2. να του σταλούν συγκεκριμένα ερωτήματα για να απαντήσει και
  3. να παραπεμφθεί για κατάθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα που διερευνά παράλληλα την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ η απόφαση της Προανακριτικής Επιτροπής συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που συμμετέχουν σε αυτή, να διατυπώνουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ τους.

Αίσθηση προκάλεσε και η αντίδραση του Γιώργου Πεταλωτή, πρώην υπουργού και στενού συνεργάτη του κ. Παπανδρέου, ο οποίος σχολίασε «Αν ήταν ο Καραμανλής θα σας έφτανε το υπόμνημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ